- Konu Sahibi mavideniz85
-
"Bad boy" tripleri tamam çekicidir normalde de Christian bana fazla geliyor. Üçüncü kez "yemeğini yedin mi" dese çemkiririm ben herhalde. : DBana da öylesi lazım yaherşeyimi kontrol etsin , herşeyi bilsin bana hiçbi şey kalmasın adam ne güzel tatil filan planlıyo karısının yemeğini takip ediyo gerçi kocam da ona benziyo ama tabi bir christian grey değil
Yoo bence bdsM az çok bence çoğu evlilik hayatınin içinde yer alıyor. o yuzden oyle dusunme
Amanin, daha önce bu konuda 15 sayfa tartışıldı da hiç yol alınamadı, gece gece gözünüzü seveyimniye bu tarz cinsel eğilimleri olanlara sapık diyorsunuz iki tarafın rızası olduktan sonra gayet normal
Boyle bir riski göze alamam.allah bahtini açık etsin dedim.yapacak bisey yok
Hiç de normal değil aslında bu tarz eğilimler. Çünkü ruhsal bir bozukluktan kaynaklanıyor. Tedavi edilmesi gereken bir bozukluk. Çocukluk döneminde yaşananlardan kaynaklanan bir şey bu. Ama bunu söylerken meraktan ya da özentiden deneyenleri kast etmiyorum. Gerçekten bu tarz eğilimleri olanlardan bahsediyorum. Burda belki şakaya alıyoruz eğleniyoruz ama aslında çok ciddi bir sorun. Birçok tecavüz vakasında kişinin aslında sadist eğilimleri olan bozuk ruhlu biri olduğu ortaya çıkıyor.niye bu tarz cinsel eğilimleri olanlara sapık diyorsunuz iki tarafın rızası olduktan sonra gayet normal
Bazılarımız da kahvesiyle sıcacık bir aşk romanına başlamak isterken na böyle kalakalır
Grey'in 50 dingilliğinden bahsetmiyorumpanik yok..
Hahaah BDSMnin aranan kadını shot!
Hayır bir de hakikaten bana yakın bir şey olsa gam yemeyeceğim, şurada 20 sayfada kimbilir neler düşünüldü hakkımda
aynı fikirde olmadığımız yazdığım yorumdan da bekki oluyor zatenHiç de normal değil aslında bu tarz eğilimler. Çünkü ruhsal bir bozukluktan kaynaklanıyor. Tedavi edilmesi gereken bir bozukluk. Çocukluk döneminde yaşananlardan kaynaklanan bir şey bu. Ama bunu söylerken meraktan ya da özentiden deneyenleri kast etmiyorum. Gerçekten bu tarz eğilimleri olanlardan bahsediyorum. Burda belki şakaya alıyoruz eğleniyoruz ama aslında çok ciddi bir sorun. Birçok tecavüz vakasında kişinin aslında sadist eğilimleri olan bozuk ruhlu biri olduğu ortaya çıkıyor.
"Bad boy" tripleri tamam çekicidir normalde de Christian bana fazla geliyor. Üçüncü kez "yemeğini yedin mi" dese çemkiririm ben herhalde. : D
Amanin, daha önce bu konuda 15 sayfa tartışıldı da hiç yol alınamadı, gece gece gözünüzü seveyim
O asklarin en ihtiraslisi bile harflerden birini kiyidan koseden yakaliyor bence :))
Kahven ice kivama gelmeden bazilarinda o kapagi yavasca kapatmak gerekebiliyor...
Baslayinca bitirenlerden hic olamadim zaten
Benim söylemek istediğim bunun fikir belirtecek bir konu olmadığı. Kızamık çıkaran bir çocuğa çocuk hasta olduğu halde benim fikrime göre hasta değil diyemezsiniz. Tıbben kanıtlanmıştır. Hatta Freud okursanız daha anlaşılır olacaktır. Tabi cehalet mutluluktur. Hastalık olduğunu bilmesem daha iyi diyorsanız ona da hakkınız var.aynı fikirde olmadığımız yazdığım yorumdan da bekki oluyor zaten
evet cehalet mutlulukturBenim söylemek istediğim bunun fikir belirtecek bir konu olmadığı. Kızamık çıkaran bir çocuğa çocuk hasta olduğu halde benim fikrime göre hasta değil diyemezsiniz. Tıbben kanıtlanmıştır. Hatta Freud okursanız daha anlaşılır olacaktır. Tabi cehalet mutluluktur. Hastalık olduğunu bilmesem daha iyi diyorsanız ona da hakkınız var.
evet cehalet mutlulukturo dediğiniz kişiyi siz okumuşsunuz ve beni engin bilgilerinizle aydınlatıyorsunuz size minnettarım ayrıca herkesin doğrusu kendine siz hastalık olarak düşünebilirsiniz ben düşünmüyorum
Peki bunu bütün bdsm deneyenler için mi diyorsunuz, sınırları nasıl çiziyorsunuz?Benim söylemek istediğim bunun fikir belirtecek bir konu olmadığı. Kızamık çıkaran bir çocuğa çocuk hasta olduğu halde benim fikrime göre hasta değil diyemezsiniz. Tıbben kanıtlanmıştır. Hatta Freud okursanız daha anlaşılır olacaktır. Tabi cehalet mutluluktur. Hastalık olduğunu bilmesem daha iyi diyorsanız ona da hakkınız var.
Karşılıklı rıza ile bir tarafın rızasının olmama halini ayırt edebiyorum ben de, birazcık mutluyum ben de
aa öyle deme freud u oku cahil kalma
ben hiç birini bilmyorum ama gayet mutlu mesutum cahillikten mi yoksafreud mu kaldı ya, jungu var bunun, bir o kadar eleştirisi var sonrasındahangi birini okuyayım azar azar ilerliyoruz.
Bdsn dediğinize göre zaten bağlama ve dominasyon olmalı. Hatta acı çektirme ve acıdan zevk alma ki aslında işin ruhsal boyutunu bu oluşturuyor. Bdsm bondage, domination, submission, mazoşism olduğuna göre zaten dominasyon acı çekme itaat kısımlarını çıkaramayız. Bondage: kölelik demektir ki burdaki kölelik kişiyi hareket edemeyecek şekilde bağlamak şeklinde yapılır. Tasma dahi takanlar vardır ki kişiyi aşağılayıcı bir davranıştır. Domination zaten biliyoruz. Submission itaat ve teslim olma anlamında. Mazoşism de acıdan zevk almadır. Bunun hastalık olduğunu ben değil Psikoloji profları söylüyorPeki bunu bütün bdsm deneyenler için mi diyorsunuz, sınırları nasıl çiziyorsunuz?
İşin acı çekme/verme ve itaat/dominasyon kısımlarını çıkarırsak, misal ellerinin bağlanmasını seven bir kadın potansiyel bir psikopat mıdır?
ben hiç birini bilmyorum ama gayet mutlu mesutum cahillikten mi yoksasevişmek candır
Jung genelde bilinçaltı vb uğraşır da freud cinsellikle daha bir uğraşır be :) farklıdır onlar Freud nörolog aslındaben hiç birini bilmyorum ama gayet mutlu mesutum cahillikten mi yoksasevişmek candır
Cahillik değil de biz ayrı şeylerden bahsediyoruz sanki. Tabi ki kimseye karışamayız. Ama bdsm bir hastalıktır. Çünkü bu iş sadece kölelik köle gibi davranma kadar masum değil onu demeye çalışıyorum.ben gideyim bari çok ezildim bu cahilliğimleyok la yok şaka hiç umrumda değil insanları biraz rahat bırakın isteyen istediği gibi sevişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?