• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolda ki kılları alınca dik dik uzar mı?

afedersiniz kizlar yanlis anlamayain ama bazen cok bakimli kadinlr oluyor gercekten ozen gosteren ama yuzunde tek bir kil tuy gorunmuyor ama operken resmen yanaklarinda sanki kil varmis gibi batiyor. Yani hormon bozukluguda yok ama demekki genc yasta baslayinca zamanla almaktan sertlesiyor bence killar. Biliyorum devamli kuaforede gidiyor aldirmak icin agda veya iple herneyse ama yinede kalinlasmis. O yuzden almaya baslayinca zamanla kalinlasacagina inaniyorum ben. Ayni seyi bacaklarinizda dusunun ilk ergenlige girdignizde bacaklarinizda tuy vardi ne zaman almaya basladik zamanla kalinlasti kil oldu :59: Allahtan cok fazla almadim bacaklarimi, killar ince ama yinede ilk zamanki gibi degil.

Son düzenleme:
Benim kollarımla bacaklarım hiç kalınlaşmadı kalınlaşmıyor,hatta inceliyor.ama yüzümü aldırdığım zaman bi süre sonra kalınlaşıyor malesef =(

Benim kollarımla bacaklarım hiç kalınlaşmadı kalınlaşmıyor,hatta inceliyor.ama yüzümü aldırdığım zaman bi süre sonra kalınlaşıyor malesef =(

him bu kotu olmus iste. Baska yerlerin azalirken tamda yuzunde kalinlasmasi sanssizlik.

kızlar aslında ben kolumdaki kıllardan rahatsızım ama rengi sarı benimkinin acaba eğer ağdayla aldırırsam siyah dik dik mi çıkar ya nolur yardım edin sizce ne yapıyım:31:

Merhaba cnm eğer tüylerin sarı ise aldırma derim bence o kadar kötü durmuyordur. Ben esmerim ben aldırıyorum. Başta dik dik çıkıyor sonra düzeliyor ama bir yerden 2 tane çıkıyor kimi yerden. Bu sebepten sarı ise kılların bence hiç dokunma :)

kızlar aslında ben kolumdaki kıllardan rahatsızım ama rengi sarı benimkinin acaba eğer ağdayla aldırırsam siyah dik dik mi çıkar ya nolur yardım edin sizce ne yapıyım:31:

Merhaba canım! Ben esmer oldugum ıcın sıyahtı benımkıler ama seyrek ve ınceydı ben gene de dayanamayıp aldırdım ama Allahtan benımkıler sert ve dık cıkmadı normal cıktılar yanı. Ama eger sarıysa hıc aldırma derim zaten yeterınce aldırcak yerımız var :1:

evet kızlar haklısınız bende zaten aldırmamaya karar vermiştim tüylerim sarı oldugu için askılı bile giysem belli olmuyo yani:46:

valla ne dik cıkıyor nede kalın cokda azalıyor..dik ve kalın cıkıyorsa alırken muhtemelen kılları kırıyorsunuzdur yoksa kokunden alınan kıl daha kalın cıkmaz..

sarı tüy alınır mı hiç ya :D gerek yok bence benim siyah güneşlenirken oksijenli su sürüyorum sararıyo almaya gerek kalmıyo :D

ben bacaklarımın üst tarafını almadan önce acaba alıyım almayım mı nasıl olur diye karar verememiştim
sonra bi gün cesaret edip aldım ince ve açık renkti ama ben tüy kıl sevmediğim için dayanamdım aldım
2 sene falan oluyo şimdi 3-4 ayda bir alıyorum çok geç ve ince çıkıyor
bugünde kollarımı aldım onu da epeydir düşünüyordum ama cesaret edemiyordum :1: bacaklarda olumlu sonuç alınca kola geçtim
bakalım nasıl olacak sonuçlara yazarım buraya
ama bence ağda zamanla azaltıp inceltiyor kılları kişiye göre değişibilir tabi

Son düzenleme:
Bende birşey sorabilir miyim lütfen cevap verin. kol kıllarımdan bende rahatsızdım erkeğe benziyordum ve bi anlık deli cesaretiyle ağdayla da değil jiletle tüylerimi aldım yerine yenisi çıkar mı veya çıkarsa nasıl çıkar lütfen cevap veriin

çıkar canım çıkmaz olur mu ama jilet sertleştirir sürekli yaparsan uzayınca çok rahatsız ediyorsa düzenli olarak ağdayla aldır azalır

Arkadasimin kol killari beyaza kacan sariydi belli bile olmuyordu ama cok fazlaydi
Aldirdi ve yine acik renk cikiyor
Ayrica once dik cikar sonra yana egilir (nasil bi tariftir bu ya :KK70:

Kız kardeşim kollarındaki kılları bazen epilatör ile bazen de sir ağda ile alıyor ve dik dik çıkıyor. Oldukça da sert çıkıyor. Nedense artık.

canım normaldede dik dik çıkar sonra uzadıkça düzelir

Ama uzayıncaya kadarda yetiyor insana. Ben de çok küçükken almaya başladım baya fazlaydı. Tüylerin yapısı tamamen değişti o kadar sert geliyor ki:KK61: ama ben epilatörle alıyorum ondan mı bilmiyorum. Ağdaya geçsem belki daha iyi olacako_O

aynen epilatör dik dik yapıyor ve sert çıkartıyor bende öyle oldu ağda daha iyi zamanla seyreltiyor istersen bir de ağdayı dene

evet ağdayı dene iyi sonuç alırsın sonucunuda yaz

Ben önce ağdayla aldım ufak ufak dik çıkmaya başladı epilatörle geçtim üstünden yumuşacık çıktılar

Back