• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolda ki kılları alınca dik dik uzar mı?

Beni kollarımı alıyorum 1 yıldır..Gayet mutluyum ..Makine ile alıyorum..Ama hiçbir zararını görmedim..O incecik tüyler bile alınınca meğer kollar ne kadar değişiyormuş:) Bebek gibi seviyorum kollarımı :))

Son düzenleme:
Beni kollarımı alıyorum 1 yıldır..Gayet mutluyum ..Makine ile alıyorum..Ama hiçbir zararını görmedim..O incecik tüyler bile alınınca meğer kollar ne kadar değişiyormuş:) Bebek gibi seviyorum kollarımı :))

ya sen böyle diyince aldırasım geliyo peki ilk çıkarkenki görüntüden rahatsız olmuyomusun nokta nokta?

merhabalar bende almayı düşünüyorum kollarımı ama benim dirsekten üstüde var yani orayıda almam gerekiyor siz sadece dirsege kadarmı alıyorsunuz

ben sadece dirseğe kadar aldırmayı düşünüyorum çünkü üst tarafta kıl yok bende

merhabalar bende almayı düşünüyorum kollarımı ama benim dirsekten üstüde var yani orayıda almam gerekiyor siz sadece dirsege kadarmı alıyorsunuz

ben qeçen ay aldırdım ilk kez benimde omzuma kdr tüyler yoğundu zayıfladıkça çoğaldı. sir ağdayla kuaförde aldırdım nasıl olduğunu qörmek amacıyla tüylerin yönüne doğru yapıştırılıp tersine çekerek aldılar.yaklaşık 1 ay oldu çok seyrek çıktı kalınlaşacağını sanmam ama sarı tüyler kararabilir işlemden sonra ama alındıkça seyrekleşecektir çok uğraştıran birşey değil çok rahat oluyor insanın kollarına dokundukça dokunası qeliyor vallahi :)

ben ikinci kez aldim epilatorle. rengi sari gibiydi ama sanki asiri uzunlardi rahatsiz oluyordum. (vucudumda agdayla lmaktan kil tuy birakmadim da. kollarim gozume batti) epilatorun aci azaltici basligini takip aliyorum. agda olmadigindan aralarda tuyler kaliyor tabii o da dogal bir hava katiyor. yani kisacasi ben almani tavsiye ederim. birde neden bilmiyorum ama cok acimiyor. kolay gelsin

ben alıcam sanırım benimkiler ince olsada uzunlar :( tamamen uzadıgınca aynı eskisi gibi oluyormu daha mı kötü oluyor:26: acaba

ben esmerim kollarımda aşırı tüy yoktu ama bacakları kaşı bıyığı vs alınca hele ki yazın kol tüyleri göze batıyor diye düşündüm. Bi de parmak üstündeki kıllar hele iğrenç geliyordu gözüme ki uzun ince parmaklarım var yüzük filan takınca o bölgede kıl olması hiç hoşuma gitmiyordu.
ben de almaya başladım, soğuk ağda bandı kullandım başta azaltmadı ve batık olmasına yol açtı:5:
sonra sir ağda ile almaya başladım, başta zorlandım hele dirsek üstü kısımlar ile bileğe doğru olan ince derili bölgeler kızardı ağdanın izi kaldı vs. bi süre almadım tüm batıklar çıkıp banyo da bir kaç kere keseleyip sonra krem sürdüm ve tekrar aldım sirle.
Şimdi çok memnunum 10 gün oldu daha çıkan yok ve kollarımın bu haline daha çok seviyorum. Almayı düşünüyorsan bence yaz gelmeden uygun yöntemi belirlemende yarar var bi kaza olursa uzun kollu giyebilecek vaktin olsun:1:

off kızlar tüm yorumları okudum hala kararsızım hem böyle pürüzsüz bir kolum olsun istyrm hemde korkuyorum ya byle siyah filan çıkarsa diee napsamki aslında o kadar yok gibi kıllarım ama işte bembyaz bir kol herkesin hayali:59:

ya birde boyle tekrar cikarken siyah siyah nokta olusabilir mi acaba? bir kac kisiden duydum dogumdan sonra bazi tuylerin dokuldugnu soyluyorlar.

Benim de kollarımda çok uzun olmamakla beraber sarımsı tüyler mevcut.
Önceleri çok kafama takmıyordum fakat şimdilerde takıyorum..
Zira pürüzsüz bir kol çok daha hoş ve bakımlı duruyor.
Yazdan sonra düğünüm var.
Yakın zamana kadar düşünmüyordum sarartıcı kullanarak
iyice belirsiz kılıyordum ama şuan ben de almayı düşünüyorum.

Bir arkadasım alışınca hiç gözüne gelmiyor bıyıklarını alırken iki dakikada
kollarını da alıyorsun deyip cesaret vermişti.

Fakat ağda ile mi epilatörle mi almalıyım ona karar vermiş değilim.

Henüz ağdaya hiçbir şekilde hiçbiryerimde geçemedim.
Amacım birgün ani bir cesarete gelip tüm vücudumda kollarım da dahil sir ağda
kullanmak...
Bakalım..Başka alternatifler varsa öğrenmemiz güzel olur.

Benim de kollarımda çok uzun olmamakla beraber sarımsı tüyler mevcut.
Önceleri çok kafama takmıyordum fakat şimdilerde takıyorum..
Zira pürüzsüz bir kol çok daha hoş ve bakımlı duruyor.
Yazdan sonra düğünüm var.
Yakın zamana kadar düşünmüyordum sarartıcı kullanarak
iyice belirsiz kılıyordum ama şuan ben de almayı düşünüyorum.

Bir arkadasım alışınca hiç gözüne gelmiyor bıyıklarını alırken iki dakikada
kollarını da alıyorsun deyip cesaret vermişti.

Fakat ağda ile mi epilatörle mi almalıyım ona karar vermiş değilim.

Henüz ağdaya hiçbir şekilde hiçbiryerimde geçemedim.
Amacım birgün ani bir cesarete gelip tüm vücudumda kollarım da dahil sir ağda
kullanmak...
Bakalım..Başka alternatifler varsa öğrenmemiz güzel olur.

eğer aldırırsam sir ağdayla alıdırım ilk sonra epilatöre başlarım diye düşünüyorm ama nerde bendeki o cesaret:31:

ya birde boyle tekrar cikarken siyah siyah nokta olusabilir mi acaba? bir kac kisiden duydum dogumdan sonra bazi tuylerin dokuldugnu soyluyorlar.

bende öle duydum o yüzden aldırmaktan korkuyorum çıkarken siyah siyah noktalar kolumda düşünemiyorum yaaaaaaaaaaaaaa:59:

yani bencede kisa sari tuyler, siyah noktalardan daha iyidir o yuzden iyi dusunup karar vermek lazim.

siyah siyah çıkan noktalar dediğiniz nedir kızlar,kıl köklerimi?
kollardaki kıllar vücudun diğer bölgelerindeki kıllara nazaran daha zayıftır,pek sanmıyorum o bahsettiğiniz izlerin olacağını.

siyah siyah çıkan noktalar dediğiniz nedir kızlar,kıl köklerimi?
kollardaki kıllar vücudun diğer bölgelerindeki kıllara nazaran daha zayıftır,pek sanmıyorum o bahsettiğiniz izlerin olacağını.

sen aldırıyomusun canım:59:

canım benim bir arkadaşım aldı kalın ve siyah çıktı ondan sordum bende biliyorum erkek sakalı o kadar salak değilim:31:

Yazımın sonuna herkesin kıl tüy yapısı farklı diye belirttim.Yinede yazımda yanlış ifade etmişimki kendinizle ilgili hoş olmayan bir sonuç çıkarmışsınız.Estağfurullah diyorum :((

Back