• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolda ki kılları alınca dik dik uzar mı?

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
kızlar aslında ben kolumdaki kıllardan rahatsızım ama rengi sarı benimkinin acaba eğer ağdayla aldırırsam siyah dik dik mi çıkar ya nolur yardım edin sizce ne yapıyım:31:

sağolun kızlar ama çok kararsızım bir arkadaşım sakın aldırma siyah çıkıyo sert çıkıyo dio bir arkadaşımda aldır gitsin diyo aldıran kimse yok mu yani ağdayla alınca azalıyomuu:31:

ben de senin gibi düşünüyodum acaba kalın ve dik mi çıkar dye bi arkadaşımda öyleydi çünkü. ama daha sonra aldırmaya karar verdim iki defa aldırdım daha ama yumuşak yumuşak çıktı benimkisi dik falan değil. kişiden kişiye de değişiyo olabilir

kızlar aslında ben kolumdaki kıllardan rahatsızım ama rengi sarı benimkinin acaba eğer ağdayla aldırırsam siyah dik dik mi çıkar ya nolur yardım edin sizce ne yapıyım:31:

ben de bunu çok merak ediyordum canım. konu açman iyi olmuş.
sirle almayı düşündüm. ufaktan uzadığında dik dik olur diye hep vazgeçtim.
çıkmaya başladığında böyle biri dokununca batar diye falan çok korktum.
düşünsenize yanlışlıkla dokunuyorsun kirpi gibi batıyor :)
yumuşak çıksa gene iyi ama.

benimkiler siyah ve upuzundu. çok yavaş uzuyo hatta eski uzunluğuna hemen dönmedi çabuk çıkmıyo yani ben tavsiye ederim kesinlikle :34:

benim sarı degıl ama siyahta degillerdi..bayagı yazdan yaza alıyorum..dik dik çıkmamıs aksine azalmıs...bir kac almadan sonra azalıyor almasanda sorun olmuyor:) ben gecenlerde aldım ama epilasion aleti ile alıyorum:D tavsiye ederim almanı:D

benim tüylerim yaz geldiğinde sapsarı kış geldiğinde gri gibi oluyor :9:
yıllardır alırım ne kalınlaştı nede sertleşti
ilk çıkarken biraz dik dik oluyor ama ben zaten ona bile izin vermiyoum :21:
epilasyon aletiyle alıyorum ama öncesinde kese yada benzeri bir piling yap yararını görürsün tani sonrasında ben yine liimon ve tuz kullanıyorum :61:

benim tüylerim yaz geldiğinde sapsarı kış geldiğinde gri gibi oluyor :9:
yıllardır alırım ne kalınlaştı nede sertleşti
ilk çıkarken biraz dik dik oluyor ama ben zaten ona bile izin vermiyoum :21:
epilasyon aletiyle alıyorum ama öncesinde kese yada benzeri bir piling yap yararını görürsün tani sonrasında ben yine liimon ve tuz kullanıyorum :61:

epilasyon aleti bende var canım peki bu epilasyon aleti kalınlaştırıyormu

Bacakda sert sert çıkmıyorda kolda niye çıksın.Erkek sakalıyla karıştırdın galiba:78:
.Aksine daha yumuşak çıkar.Aldıkçada azalır hiç kalmaz.Tabii herkesin kıl tüy yapısı farklı.

Bacakda sert sert çıkmıyorda kolda niye çıksın.Erkek sakalıyla karıştırdın galiba:78:
.Aksine daha yumuşak çıkar.Aldıkçada azalır hiç kalmaz.Tabii herkesin kıl tüy yapısı farklı.

canım benim bir arkadaşım aldı kalın ve siyah çıktı ondan sordum bende biliyorum erkek sakalı o kadar salak değilim:31:

ayrıca her bölgedeki kıl bir değildir genital bölgedeki kılın yapısıyla bacak kılı aynımı sence ?

yıllardır alırım ne azaldı ne arttı boyu bile aynı bacaklarımdakiler bile azaldı kollarda en ufak bir değişiklik bile yok:84: önceleri sirle alıyordum bir kaç yıldır makine daha pratik oluyo ama ilk çıkarken biraz batık gibi sert gibi çıkıyo ama bir iki güne kalmadangeçiyo sonra alınacak boya gelene kadar beni rahatsız etmiyo bir daha.

ben çok kararsızım yaa. daha önce hiç almadım. 1-2 cm arası bişeyler.:9: tam siyah değil ama belli oluyor yani. epilasyon aletiyle almaya kalksam makina bozulur bu uzunluğa :1: eldivenle mi alsam :26:

ben çok kararsızım yaa. daha önce hiç almadım. 1-2 cm arası bişeyler.:9: tam siyah değil ama belli oluyor yani. epilasyon aletiyle almaya kalksam makina bozulur bu uzunluğa :1: eldivenle mi alsam :26:

bende çok kararsızım rengi siyah değil ama belli oluyor ben dümdüz bir kol istyrm pürüzsüz ama ağdayla alırsam sert kalın çıkarsa die korkuyorum offfffffffff

bende gecen yazdan beri alıyorum kollarımı epilatrle ama hiç bi degişiklik yok yani kalınlaşma tabii olcak ama sakal kalınlıgına ulaşmaz ya :1: cok canını sıkıolarsa al bi problem olmuyo korkucak bişey yok yani

Bence almayın, pişman olursunuz.. Kollardaki kılların alınmasına karşıyım ben.

Hem siyah çıkma olasılığı yüksek, hem ilk çıktığı zaman kötü bir görüntü oluyor, hemde zaten o kadar uğraştığımız şeyler varken birde kollar eklenmesi gereksiz bence.

of çok kararsızım ben pürüzsüz bir kol istyrm ama evet haklısın birsencim dolu alıncak yer varken bide kol çıkcak başıma aslında tüylerim sarı ama işte pürüzsüz olsa daha iyi olur diye düşündüm:43:

Back