- 8 Haziran 2013
- 56.208
- 149.228
Ben çıkaramadımBebis nickin çok güzeldi, neden değiştirdin Nane Limon Kabugu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çıkaramadımBebis nickin çok güzeldi, neden değiştirdin Nane Limon Kabugu
NaberSensin akşam hayırlısı
Nane limonBen çıkaramadım
İyidir bro senden nabersin vat ar yu ne var yu
O nick de iyiymişNane limon
Nane limon kokusu valla güzeldiO nick de iyiymiş
Bende iyi çay faslı,yemek faslı anca bittiİyidir bro senden nabersin vat ar yu ne var yu
Artık dinlenmece canomBende iyi çay faslı,yemek faslı anca bitti
Kısa olsun istedim ismimi nick yapacaktım ikinci ismimi yazıp ilkini son anda vazgeçtim yazmaktanBebis nickin çok güzeldi, neden değiştirdin Nane Limon Kabugu
Aslında nane limon kabuğu yapacaktım barış manço hayranlığımdan arada bir deniyordum olmayınca ismimi yaptımNane limon kokusu valla güzeldi
Hayırlı olsun canımKısa olsun istedim ismimi nick yapacaktım son anda vazgeçtim
Evet çok güzel olurduAslında nane limon kabuğu yapacaktım barış manço hayranlığımdan arada bir deniyordum olmayınca ismimi yaptım
Bir sürede böyle kalsın aslında sık sık degistiriyorum sonrada sen kimsinler oluyorEvet çok güzel olurdu
Aynen canım görünce bende şaşırdımBir sürede böyle kalsın aslında sık sık degistiriyorum sonrada sen kimsinler oluyor
evet maalesef öyle.Hayat mücadelesinde hepimiz unutuyoruz bunları canim
Hatun taş mı ismin yoksaAslında nane limon kabuğu yapacaktım barış manço hayranlığımdan arada bir deniyordum olmayınca ismimi yaptım
Ismim asla tahmin edilebilecek gibi değil ikinci ismim hatunHatun taş mı ismin yoksa
Asddsffffff bence sarıSarı mı saç? Hani nerde?