- 22 Temmuz 2017
- 43.951
- 130.618
Gel gel sarışınım gelAsddsffffff bence sarı
Gel sarılalım sarılılar olarak
Silverın süresini fazla mı tuttun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel gel sarışınım gelAsddsffffff bence sarı
Hahahaha yok kız. Piyasadaki en etkili silvermiş kuaför aldırdı. Sulandırıp yıkadım hatta ama 2 gece üst üste yıkadımGel gel sarışınım gel
Gel sarılalım sarılılar olarak
Silverın süresini fazla mı tuttun?
Saçlarına garezin mi varHahahaha yok kız. Piyasadaki en etkili silvermiş kuaför aldırdı. Sulandırıp yıkadım hatta ama 2 gece üst üste yıkadım
Keşke gri olsa ben beyaza yakım bir sarı istiyorum. Öyle karamel sarı, civciv sarı filan bana gitmiyor. daha soluk, daha küllü renkler gidiyor. Gündüz gözüyle atarım fotosunuSaçlarına garezin mi var
Böyle devam ederse gri olacak saçların
Daha çok canımTatlımı bu haftaiçi yapacağım inşallah.. içimden bir ses bir sen kaldın yapmayan diyor. Var mi ki daha bendne başka yapmayan?
Ben sarı seviyorumKeşke gri olsa ben beyaza yakım bir sarı istiyorum. Öyle karamel sarı, civciv sarı filan bana gitmiyor. daha soluk, daha küllü renkler gidiyor. Gündüz gözüyle atarım fotosunu
senin saçlar sarı mı?Ben sarı seviyorum
Yok canım değilAma o renklerde boyattığımda hep sarı renk kullanırdım yani platinsenin saçlar sarı mı?
Ellerine sağlık Yat dinlenMisafirler gitti, mutfak toplandı, bel kırıldı. Ajsjjsjsj
Yattım, biraz buralarda turlayayım dedim.Ellerine sağlık Yat dinlen
platin güzel de yaşı büyük gösteriyor.Yok canım değilAma o renklerde boyattığımda hep sarı renk kullanırdım yani platin
4-5 yıldır yaptırmadım.
O zaman gençtimplatin güzel de yaşı büyük gösteriyor.
Artık benim de var ama kargoda sjsjsjs
Benimki xiaomi airfryer. Ben memnunum Philips gibi büyük değil tabi. Kızartma için kullanıyorum daha çok. Ekmek bazlama, poğaça börek ısıtıyorum. O yönü ile iyi. İçine silikon kaplardan aldım. Kolaylık oluyor.arkadaşlar airfry kullanan var mı? hangi marka sizinki? fikre ihtiyacım var.
ben de tefal actifry var. aslında memnunum ama malum ortada çevirme aparatı olduğu için bütün birşey pişirilemiyor. bir de diğerinin farklı özellikleri var.