- 28 Haziran 2011
- 59.397
- 149.847
Ayyy çok kötüyüm cildiricamTripofobi bende de var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok kötüyüm cildiricamTripofobi bende de var.
Sadece düşündüğüm için bile iğneler batıyor şu an her yerime.Ayyy çok kötüyüm cildiricam
Benimde midem bulanıyor,resmen önümde ay nerden söyledim yaa ben bunu nasıl unuturuz beybiSadece düşündüğüm için bile iğneler batıyor şu an her yerime.
Kapatalım bu bahsi. Yarın eltimler geliyor iftara. Bana kolay ve güzel tatlı söyleyin ajsjsjBenimde midem bulanıyor,resmen önümde ay nerden söyledim yaa ben bunu nasıl unuturuz beybi
La niye hatırlatıyon bende de çıkacak şu tripofobi midir nedirBebişimmmm dün konuştuğumuz o el görüntüsü gözümün önünden gitmiyor,kabusum oldu offfffffff
Kibris tatlısıKapatalım bu bahsi. Yarın eltimler geliyor iftara. Bana kolay ve güzel tatlı söyleyin ajsjsj
Ben daha unutamadım kiLa niye hatırlatıyon bende de çıkacak şu tripofobi midir nedir
Nerden yaptım şu tatlıyıAyyy çok kötüyüm cildiricam
Cheescake görünümlü bişey yapKapatalım bu bahsi. Yarın eltimler geliyor iftara. Bana kolay ve güzel tatlı söyleyin ajsjsj
Ayy canomk keske bende soylemeseydim o eli bulup parçalamak istiyorumNerden yaptım şu tatlıyı
Aklına getirmemeye çalışAyy canomk keske bende soylemeseydim o eli bulup parçalamak istiyorum
Uğraşıyorum kuzum unutmaya pazartesi eğer aksilik olmazsa ama sunumu salıAklına getirmemeye çalış
Tatlını ne zaman yapıyorsun
Hadi bakalım merakla bekliyorum. Çok güzel olacakUğraşıyorum kuzum unutmaya pazartesi eğer aksilik olmazsa ama sunumu salı
İnş olur canom,bende merak ediyorum birincilik iddiam yok başka arkadaşlar olsun arada yeşillik olsun bizimkiHadi bakalım merakla bekliyorum. Çok güzel olacak
Bende onu yazacaktımSahi bizim Kıbrıs tatlısı nerede kaldı. Sahibi unuttu galibaKibris tatlısı
Kolaymış güya yaptı ya bilir nevos Kıbrısa gitmiş sahibi herhaldeBende onu yazacaktımSahi bizim Kıbrıs tatlısı nerede kaldı. Sahibi unuttu galiba
Kıbrıs tan gelecekse yandıkKolaymış güya yaptı ya bilir nevos Kıbrısa gitmiş sahibi herhalde
Ben bile yaptım yaniKıbrıs tan gelecekse yandık
Değil mi ya Biz bile yaptıkBen bile yaptım yani
Güncel foto at bariBen ve sarı saçlarım hepinize iyi geceler diler