Sadece düşündüğüm için bile iğneler batıyor şu an her yerime.Ayyy çok kötüyüm cildiricam
Benimde midem bulanıyor,resmen önümdeSadece düşündüğüm için bile iğneler batıyor şu an her yerime.
Kapatalım bu bahsi. Yarın eltimler geliyor iftara. Bana kolay ve güzel tatlı söyleyin ajsjsjBenimde midem bulanıyor,resmen önümdeay nerden söyledim yaa ben bunu nasıl unuturuz beybi
La niye hatırlatıyon bende de çıkacak şu tripofobi midir nedirBebişimmmm dün konuştuğumuz o el görüntüsü gözümün önünden gitmiyor,kabusum olduofffffffff
Kibris tatlısıKapatalım bu bahsi. Yarın eltimler geliyor iftara. Bana kolay ve güzel tatlı söyleyin ajsjsj
Ben daha unutamadım kiLa niye hatırlatıyon bende de çıkacak şu tripofobi midir nedir
Cheescake görünümlü bişey yapKapatalım bu bahsi. Yarın eltimler geliyor iftara. Bana kolay ve güzel tatlı söyleyin ajsjsj
Ayy canomk keske bende soylemeseydimNerden yaptım şu tatlıyı
Aklına getirmemeye çalışAyy canomk keske bende soylemeseydimo eli bulup parçalamak istiyorum
Uğraşıyorum kuzum unutmayaAklına getirmemeye çalış
Tatlını ne zaman yapıyorsun
Hadi bakalım merakla bekliyorum. Çok güzel olacakUğraşıyorum kuzum unutmayapazartesi eğer aksilik olmazsa ama sunumu salı
İnş olur canom,bende merak ediyorumHadi bakalım merakla bekliyorum. Çok güzel olacak
Bende onu yazacaktımKibris tatlısı
Kolaymış güya yaptı ya bilir nevosBende onu yazacaktımSahi bizim Kıbrıs tatlısı nerede kaldı. Sahibi unuttu galiba
Kıbrıs tan gelecekse yandıkKolaymış güya yaptı ya bilir nevosKıbrısa gitmiş sahibi herhalde
Güncel foto at bariBen ve sarı saçlarım hepinize iyi geceler diler