- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Sana çok yakısıyor şu zzzzler ahdkdödödödZezikozu sabi kiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana çok yakısıyor şu zzzzler ahdkdödödödZezikozu sabi kiii
İnşallah aşkomSonuna kadar gidip hakkınızı alırsınız inşallah aşkom çok amin
Amin aşkom tabii kiiiii kalmasınlarİnşallah aşkom
Cezasız kalmasınlar
Tokileri hızlı yapsalarda gitsekAmin aşkom tabii kiiiii kalmasınlar
Amin canımın içi AminTokileri hızlı yapsalarda gitsek
Tokilerin yapımı normal apartmanlara göre daha çabuk bitiyor diye biliyorum. İnşaAllah en hayırlı zamanda yeni bir düzenTokileri hızlı yapsalarda gitsek
Rabbim tez zamanda yeni düzen nasip etsin size nevosum dualarımdasınızTokileri hızlı yapsalarda gitsek
85 bin civarında olunca çok kısa gibi gelmiyorUmarım öyle olur canımTokilerin yapımı normal apartmanlara göre daha çabuk bitiyor diye biliyorum. İnşaAllah en hayırlı zamanda yeni bir düzen
Allah razı olsun canım benimRabbim tez zamanda yeni düzen nasip etsin size nevosum dualarımdasınız
Ay mesajımı eksik yayınlamışım85 bin civarında olunca çok kısa gibi gelmiyorUmarım öyle olur canım
Amin inşallah canım benimAy mesajımı eksik yayınlamışım
Hakkınızda en hayırlısı ne ise öyle olur inşallah.
Sen bir de öğretmenler odasında aldığım tepkileri görsen ahsjjsjsSana çok yakısıyor şu zzzzler ahdkdödödöd
Hayal edemedim şimdi ahsjskslsöls günayzınn falanSen bir de öğretmenler odasında aldığım tepkileri görsen ahsjjsjs
Yok genelde odaya günooooo diye giriyorum ve okulun öğretmen yaş ortalaması 58.Hayal edemedim şimdi ahsjskslsöls günayzınn falan
Hahahahahahahahahah hep genç kalacaksın o okulda, MargırıtYok genelde odaya günooooo diye giriyorum ve okulun öğretmen yaş ortalaması 58.
En küçükleri benim zaten. Şimdilik.Hahahahahahahahahah hep genç kalacaksın o okulda, Margırıt
Ya bi foti at da görelim şu sarı saçlarıBen ve sarı saçlarım hepinize iyi geceler diler
Bebişimmmm dün konuştuğumuz o el görüntüsü gözümün önünden gitmiyor,kabusum oldu offfffffffHahahahahahahahahah hep genç kalacaksın o okulda, Margırıt
Tripofobi bende de var.Bebişimmmm dün konuştuğumuz o el görüntüsü gözümün önünden gitmiyor,kabusum oldu offfffffff