Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuzuuummmmmm bebekimmmmmmmmm çok sevindim, gözün aydınrabbim daim etsin ,kucağına almayı nasip etsin inşallah Ayy kalbim nasıl çarpıyor var ya heyecandan oyy bebekim sana annelik çok yakışacak Allahın izniyle
Yaaa canım benim benim de hala inanasım gelmiyor , ne hissedeceğimi bilmiyorum.Yaaaa joyz annesiiiiiiii seni yirim ben aglicam galiba
Rabbim sizi korusun inş, en güzel günleri göstersin bal beybilerimYaaa canım benim benim de hala inanasım gelmiyor , ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Ağlama kızzz beni de ağlatacaksın
Ayyy çok sevindim canım. Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah aşırı sevindimKızlar sonucum pozitif.
Aslında dün idrar testiyle öğrenmiştim ama emin olmak istedim. Heyecanıma ortak oldunuz iyi ki varsınızzz
Sağol bebeyim Allah razı olsunRabbim sizi korusun inş, en güzel günleri göstersin bal beybilerim
Ayyy çok sevindim canım. Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah aşırı sevindim
Yaa Cano’m çok teşekkür ederim amin inşallahSosyalin dediği gibi çok güzel bir anne olacaksınKendine çok dikkat et
Canımm tebrik ediyorummm rabbim gün yüzünü güldürsünn bundan sonrası kendine ve mercimeğee iyi bakıyorsunYaa Cano’m çok teşekkür ederim amin inşallah
Hayırlı olsun inşallah söyledin mi eşineKızlar sonucum pozitif.
Aslında dün idrar testiyle öğrenmiştim ama emin olmak istedim. Heyecanıma ortak oldunuz iyi ki varsınızzz
Canımm tebrik ediyorummm rabbim gün yüzünü güldürsünn bundan sonrası kendine ve mercimeğee iyi bakıyorsunrabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin
Canım benim çok sağol aminnnCanımm tebrik ediyorummm rabbim gün yüzünü güldürsünn bundan sonrası kendine ve mercimeğee iyi bakıyorsunrabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin
Teşekkür ederim, benim tüp bebekle oldu canım sürpriz olamıyor pekHayırlı olsun inşallah söyledin mi eşine
Hoşbuldum ablacımPerim hoş geldin
E bir de ben varım Ay burcu Yay bir Kova, Allah kocama sabır versinJOYz
Güftem bacım, anamdan biliyorum yay inadı ile uğraşmak çok zordur, çileden çıkarıyordum kadını
Hayırla, sağlıkla gelsin(ler)de uğraş. Kafanı kaşıyama inşallah amin.
O henüz kesin değil canım
Kontrole ne zaman çağırdıO henüz kesin değil canım
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallahKızlar sonucum pozitif.