- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.788
- 30
Du bakalummmO henüz kesin değil canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Du bakalummmO henüz kesin değil canım
AminnnE bir de ben varım Ay burcu Yay bir Kova, Allah kocama sabır versin
14 Nisanda çağırdı, hep böyle bekleyerek mi geçecekKontrole ne zaman çağırdı
Çok sağol Nevoşum inşallahCanım hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah
Çok ama çok sevindim
Rabbim tamamına erdirsin
Evet bu bekleyiş bitmiyor Sağlıkla sıhhatli olsun, sağlıcakla kucağına alda bir bakmışsın 9 ay gelmiş geçmiş14 Nisanda çağırdı, hep böyle bekleyerek mi geçecek
Olur mu olur kan testi sonucun kaçtıÇok sağol Nevoşum inşallah
Herkes çoğul konuşuyor yalnız
Aminnnnnnnnnn. Başta burdaki canlarım olmak üzere herkese nasip olsunEvet bu bekleyiş bitmiyor Sağlıkla sıhhatli olsun, sağlıcakla kucağına alda bir bakmışsın 9 ay gelmiş geçmiş
Keyfini çıkar. Rabbim her isteyene nasip etsin
Amin canım inşallahAminnnnnnnnnn. Başta burdaki canlarım olmak üzere herkese nasip olsun
216, 3. Gün embriyosuOlur mu olur kan testi sonucun kaçtı
Gayet iyi benimde o değerde çıkmıştı. İkiz olarak başlamıştı. Tek devam etmişti.216, 3. Gün embriyosu
Ay gerçekten mi yaa eyvah hiç geçmeyecek bana artık günlerGayet iyi benimde o değerde çıkmıştı. İkiz olarak başlamıştı. Tek devam etmişti.
bebişler geliyor
Ben de henüz idrak edebilmiş değilim tam olarak
Çok şükür bebisim ,çok sevindim,gözünüz aydın sağlıkla gelsin minik kuzum deyzesi kurbanKızlar sonucum pozitif.
Aslında dün idrar testiyle öğrenmiştim ama emin olmak istedim. Heyecanıma ortak oldunuz iyi ki varsınızzz
Bebişim çok teşekkür ederim böyle teyzesi falan diyince de duygulandım şimdiÇok şükür bebisim ,çok sevindim,gözünüz aydın sağlıkla gelsin minik kuzum deyzesi kurban
O kadar haklısın ki doğurmadan inanamayacagım galibaİnşallah idrak edebilmen için önünde 9 ay var alışırsın.
Rica ederim bebişim, e tabii teyzesi olacağım, oyyyyBebişim çok teşekkür ederim böyle teyzesi falan diyince de duygulandım şimdi
Kese muayenesi 7. Haftada belli oluyor Beklemeye devamAy gerçekten mi yaa eyvah hiç geçmeyecek bana artık günler
İlk muayenede belli olur mu?