- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Hepsi de çilekli teşekkür ederim canımRevani, Kibris Tatlisi ve Etimek Tatlisi beni benden aldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi de çilekli teşekkür ederim canımRevani, Kibris Tatlisi ve Etimek Tatlisi beni benden aldi
Gelecek yarışmalara artık daha çok bildirim gelsin konu belli olsaydı keşkeGeçen ay tek bildirim ile çok oy gelmişti cidden bu ay az oldu.
600-700 oy gelmezse böyle 300 ilerde kalırsa her zaman bildirim istiyoruz. Kategori genelde sürpriz olurGelecek yarışmalara artık daha çok bildirim gelsin konu belli olsaydı keşke
Biz yazdıkça gözüküyor canım, o zaman insanlar merak edip giriyorGelecek yarışmalara artık daha çok bildirim gelsin konu belli olsaydı keşke
Seni görmek de güzelBişeyide unut deynep .
Seni görmekte güzel
Bir keresinde 1000 oy görmüştük nevosum ne güzeldi o zaman600-700 oy gelmezse böyle 300 ilerde kalırsa her zaman bildirim istiyoruz. Kategori genelde sürpriz olur
Aynen çoğunun 100 oy üstü olunca iyi oluyorBir keresinde 1000 oy görmüştük nevosum ne güzeldi o zaman
Ben son senelerde takip ediyorum ya görmedim çok iyiymişBir keresinde 1000 oy görmüştük nevosum ne güzeldi o zaman
Keşke yine o heyecanı yakalasak bir günAynen çoğunun 100 oy üstü olunca iyi oluyor
İnşallah canım benimKeşke yine o heyecanı yakalasak bir gün
Hangi yarışma olduğunu az çok hatirliyor gibiyimde emin de değilim. İnş yine olur canim benimBen son senelerde takip ediyorum ya görmedim çok iyiymiş
Çok teşekkür ederiz canımYine marifetli ellerden neler çıkmış neler hepsi muhteşem görünüyor hepinizin ellerine sağlık başarılar hanımlar keşke daha fazla oy kullanabilseydim
Geçen ay tek bildirim ile çok oy gelmişti cidden bu ay az oldu.
Ben 100 olamazsam 3 bildirim de gidebilir mi?Aynen çoğunun 100 oy üstü olunca iyi oluyor
Ben kaldım sonlarda 100 de geç inşallahBen 100 olamazsam 3 bildirim de gidebilir mi?
Kesin 100 olur benim için 100 olsun diye gönderebilirizBen 100 olamazsam 3 bildirim de gidebilir mi?
Benim sonlarda olduğum zamanlar da olduBen kaldım sonlarda 100 de geç inşallah
Benimde olduBenim sonlarda olduğum zamanlar da oldu