- 16 Ağustos 2010
- 293.028
- 602.893
- 43
Birinci baştan belliydiEskiden el açması serbestmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birinci baştan belliydiEskiden el açması serbestmiş
Aynen hatırlıyorumBir de Kazenin yanlışlıkla madalyayı ve Proluğu benim profilime koyup,yanlışlık anlaşılınca teselli için bana proluğu bırakması geldi
oylamaya falanda gerek yok temiz işBirinci baştan belliydi
Ben o kadar uğraştım açmaya, Kazen emmim künefe yaptı solladı benioylamaya falanda gerek yok temiz iş
O künefeyi hatırlıyorum videosu da vardıBen o kadar uğraştım açmaya, Kazen emmim künefe yaptı solladı beni
Bişeyide unut deynep .Nerelerdesin aebenim. Özlettin kendini
Şerbetli tatlılar demişken 1.olduğun baklava geldi aklıma Görmeyenler varsa koyayım linkini
Tatlı Tarifi - El Açması Kırk Kat Dondurmalı Baklava- Efsane Un Sponsorluğunda.
MERHABA HANIMLAR:KK68::KK68: Beklenen baklava tarifiyle karşınızdayım .:-) Öncelikle malzemelerimizden 2 normal tepsi çıkıyor belirteyim ...:KK66: hamuru için : :KK200:2 yumurta :KK200:1 br. yoğurt :KK200:1 br. sıvıyağ :KK200:yr. br. su :KK200:2 paket kabarma tozu :KK200:az miktarda karbonat...www.kadinlarkulubu.com
Milatdan önceydi oEskiden el açması serbestmiş
Ooo deyneppp Hafizana hayranım ben bile unutmuşum madalyama kondugunuBir de Kazenin yanlışlıkla madalyayı ve Proluğu benim profilime koyup,yanlışlık anlaşılınca teselli için bana proluğu bırakması geldi
Bişeyide unut deynep .
Seni görmekte güzel
Sen beni unuttun mu yoksaOoo deyneppp Hafizana hayranım ben bile unutmuşum madalyama kondugunu
Daha çok oyumuz olsun diye. Yarışmacılar motive olsun diye. Yoksa 1.belli.İkinci bildirim niye yav zaten belli değil mi birincimiz
Geçen ay tek bildirim ile çok oy gelmişti cidden bu ay az oldu.Daha çok oyumuz olsun diye. Yarışmacılar motive olsun diye. Yoksa 1.belli.