- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.701
hayirlisi olsun insallah hersey yolunda gitsin deSponsor yok canım şimdilik Ülkenin durumundan dolayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirlisi olsun insallah hersey yolunda gitsin deSponsor yok canım şimdilik Ülkenin durumundan dolayı
Benimde olduBen kaldım sonlarda 100 de geç inşallah
O da mı birinci olduCanım ne hissediyorsun merak ediyorum Zekta1
Hayır ikinciO da mı birinci oldu
Yok canım ilk defa ikinci oldu, o yüzden duygularını merak ediyorumO da mı birinci oldu
Çok yakında birinci de olacak benceHayır ikinci
O zaman bir dahaki yarışmada birinci olur gibi. Gerçi çoğu kişi fasulye oldu zekta'nın birinci olmaktan başka şansı yok gibi.afagshsbdYok canım ilk defa ikinci oldu, o yüzden duygularını merak ediyorum
İnş olur canım, farkında mı bilmiyorum ama başarılıO zaman bir dahaki yarışmada birinci olur gibi. Gerçi çoğu kişi fasulye oldu zekta'nın birinci olmaktan başka şansı yok gibi.afagshsbd
Sunumları çok iyiÇok yakında birinci de olacak bence
Aynen nevos kesinlikle, çok yakında geliyo kutlama benceSunumları çok iyi
Bu ay tarifide güzelBöyle devam ederse çok sürmez birinci olur
Evet benim de dikkatimi çekiyorİnş olur canım, farkında mı bilmiyorum ama başarılı
Fasilleler yetişiyor panpaEvet benim de dikkatimi çekiyor
mutluyum aslında ya 2. Likte bence hiç fena değilCanım ne hissediyorsun merak ediyorum Zekta1
Teşekkür ederim canıımHoay maşallah. Zekta1 tebrik ederim.
Canım nevoş sizin böyle düşünmeniz bile çok güzel inşallah bende sizler gibi o başarıyı tadarımSunumları çok iyi
Bu ay tarifide güzelBöyle devam ederse çok sürmez birinci olur
baya fasulye var sanırım.. az kişi kaldık bu ay bence hepimiz adına şans yüksek :)O zaman bir dahaki yarışmada birinci olur gibi. Gerçi çoğu kişi fasulye oldu zekta'nın birinci olmaktan başka şansı yok gibi.afagshsbd