- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Çayımda var sen gel yeterÇayımı da alıp gelem mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çayımda var sen gel yeterÇayımı da alıp gelem mi?
Ay çok iyisin.Çayımda var sen gel yeter
Offfff kuzuu sen naptin yaaMutlu haftasonlarıEki Görüntüle 3240232
Ay çok iyisin.
Offfff kuzuu sen naptin yaa
Acayip birsey olmuş
TuzluymuşBir sonraki kategori nedir efendim ona göre nevosun mesaj kutusunda çadır kuracam
Ellerine sağlık canımMutlu haftasonlarıEki Görüntüle 3240232
Nerelerdesin aebenim. Özlettin kendiniOy şerbetliler
Ellerinize sağlık hepsi birbirinden tatlı görünüyor.
Benimde aklıma o geldiNerelerdesin aebenim. Özlettin kendini
Şerbetli tatlılar demişken 1.olduğun baklava geldi aklıma Görmeyenler varsa koyayım linkini
Tatlı Tarifi - El Açması Kırk Kat Dondurmalı Baklava- Efsane Un Sponsorluğunda.
MERHABA HANIMLAR:KK68::KK68: Beklenen baklava tarifiyle karşınızdayım .:-) Öncelikle malzemelerimizden 2 normal tepsi çıkıyor belirteyim ...:KK66: hamuru için : :KK200:2 yumurta :KK200:1 br. yoğurt :KK200:1 br. sıvıyağ :KK200:yr. br. su :KK200:2 paket kabarma tozu :KK200:az miktarda karbonat...www.kadinlarkulubu.com
Ben de pişi yaptım bugün, pişti olmuşuzMutlu haftasonlarıEki Görüntüle 3240232
Bir de Kazenin yanlışlıkla madalyayı ve Proluğu benim profilime koyup,yanlışlık anlaşılınca teselli için bana proluğu bırakması geldiBenimde aklıma o geldi
Sağol NevoşumEllerine sağlık canım
Ellerine sağlık canımBen de pişi yaptım bugün, pişti olmuşuz
En azından seçme derdi yokmuş nazom, şimdi 64214677 resim arasından ayıkla durrKoyduğum linke baktım da 2 veya 3 sunum resmi var. Eskiden çok çekmiyorduk sunum resmi, şimdi bak bak bitmiyor
Aaa oylemiymisTuzluymuş
Eskiden el açması serbestmişNerelerdesin aebenim. Özlettin kendini
Şerbetli tatlılar demişken 1.olduğun baklava geldi aklıma Görmeyenler varsa koyayım linkini
Tatlı Tarifi - El Açması Kırk Kat Dondurmalı Baklava- Efsane Un Sponsorluğunda.
MERHABA HANIMLAR:KK68::KK68: Beklenen baklava tarifiyle karşınızdayım .:-) Öncelikle malzemelerimizden 2 normal tepsi çıkıyor belirteyim ...:KK66: hamuru için : :KK200:2 yumurta :KK200:1 br. yoğurt :KK200:1 br. sıvıyağ :KK200:yr. br. su :KK200:2 paket kabarma tozu :KK200:az miktarda karbonat...www.kadinlarkulubu.com
Eskiden derken Kazen in katıldığı yarışmada da ben, Canfeb, bir tutam mutluluk el açması yapmıştı. El açması çok oy alıyor, diğerlerinin şansı az diye yasaklandı büyük ihtimalle.Eskiden el açması serbestmiş
Sponsor yok canım şimdilik Ülkenin durumundan dolayıNevreste sonraki yarisma belli oldu mu kazen bi ara sponsor falan demisti ya ne oldu o is