- 1 Aralık 2021
- 11.990
- 40.136
- 34
Evde çilek de vardı bir tabak koysaydım keşkeO zaman benim tarifim neden az diyecektim de o da fena değil oyu. Dilimlesem daha çok oy alırdı demek ki
Yasminim millet tepsilerle, bol kepçe sunum yapmış, sen sadece 1 tane koymuşsunTühh, keşke Afyon kaymağının üstüne çilek kondursaydım
Açım aç, kahvaltıya gelzim şimdi.
Aklıma geldi de yakın çekim olsun derken çilek ta gözükseydi daha uzak oluyordu tatlı. KK yakın çekim seviyor genelde. Çayımı bile tam almadım. Halbuki hava yağmurlu, çay iyi gider diye o yüzden bile oy gelebilirdi.Ya da yanına bir tas çilek koysaydınız.akskskd
Sizin tatlınızı çok beğendim çok güzel yapmışsınız.
Zemin beyaz değil, ondan.O zaman benim tarifim neden az diyecektim de o da fena değil oyu. Dilimlesem daha çok oy alırdı demek ki
Zemin kek olmamalı, çikolata ya da muhallebi olmalı.Yaptığım keklere şerbet döküp üstüne de çilenk koysaymışım ben de kazanırmışım di miii?
Kazanırdın de.
Tamam kekin üstüne krem şanti sürerdimZemin kek olmamalı, çikolata ya da muhallebi olmalı.
Gelecek yarışmalara tüyo alalım senden tatlı da çilek tuzluda ne olsunZemin beyaz değil, ondan.
Tabak beyaz, zemin beyaz göstermedi ki kendini. Lacivert örtme vardı, onu serecektim, hava birden karardı acele ettim yağmur yağmadan çekeyim diye. Maksat katılmaktı, Nevoş için katıldımZemin beyaz değil, ondan.
Bak bundan sonra sunum yaparken özelde seni taciz ederim olmuş mu diyeZemin kek olmamalı, çikolata ya da muhallebi olmalı.
Benim de aklıma geldi bu fikirGelecek yarışmalara tüyo alalım senden tatlı da çilek tuzluda ne olsun
Tuzlusuna göre değişir. Bunu bi konuşalım.Gelecek yarışmalara tüyo alalım senden tatlı da çilek tuzluda ne olsun
Kırmızı meyveler yasakBiz de frambuaz kullanırız
Her tarifin üstünde linkler var. Detaylı tariflere bakabilirsiniztaş kadayıfı kim yaptı,
Bence tarifin çok güzel olmuşTabak beyaz, zemin beyaz göstermedi ki kendini. Lacivert örtme vardı, onu serecektim, hava birden karardı acele ettim yağmur yağmadan çekeyim diye. Maksat katılmaktı, Nevoş için katıldım
Keşke daha önce daha özenli bir şekilde yapabilseydim. Daha önce hiç yapmadığım için Ramazanda risk alıp yapamamıştım.Halbuki zamanında yapsam kadayıf kurumazdı, daha muntazam görüntüsü olurdu. Nasip, hep son güne bırakmayacağım dedikçe son günlere kalıyorumBence tarifin çok güzel olmuş
Ben öğle yemeği yiyecem 7 de yaptım kahvaltıyi sjskksskösAçım aç, kahvaltıya gelzim şimdi.
Çileke oy verenlere benim ki gibi iki kv niz olsun biri de bana demiş sanırım iki tane var1 çilek=5 oy.