- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
En kısa sürede belli olur umarım nevoşİnşallah canım
Şu evlerin ne olacağı belli olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En kısa sürede belli olur umarım nevoşİnşallah canım
Şu evlerin ne olacağı belli olsa
Amin Kukrişkom, senden hiç beklemezdim (kınamanın suyunu çıkarayım)Yasom sen de beni kınadın bakAllah sana da aynı sahneyi yaşatsın
UmarımEn kısa sürede belli olur umarım nevoş
Boşluğuma geldi
Bana çekmişler bahtları da güzel olsunAşko onları ben alıştırdım. 25 günlükler ve 2.5 kilolar bizde adettir beşik yapılır. Bebek çeyiz sermesi gibi düşün. Ben kafalarına süslü süslü banda alar takmıştım
4.5 yaşında anaokuluna gittiler. Halka küpeler, çantalar, bilezikler tokalarBirde uyumlu olmalıydı. Şimdi çok süslüler. Öyle hadi çıkıyoruz ya da git şunu al diyemiyoruz. Bir saat önceden haber vermemiz lazım
Gerçekten bak benim kaynanama da demişler o da ikizleri olan birini kınamış onun da ikizleri varAmin Kukrişkom, senden hiç beklemezdim (kınamanın suyunu çıkarayım)
Ya ben aynı alsınlar istemiyorum. Bugün çanta almak için çıktık. İkisi de aynı çantayı beğenip aldıBana çekmişler bahtları da güzel olsun
Ben de genelde aynı alıyordum kıyafetleri küçük olan diyor geçen gün anne artık aynı alma ya herkes de bizi ikiz sanıyor istemiyorum ben küçük aynı ben
Ortanca kız ben ,ahhheriyorumYa ben aynı alsınlar istemiyorum. Bugün çanta almak için çıktık. İkisi de aynı çantayı beğenip aldı
Bence senin kızlarda benzer olur.
Alıştıra alıştıra biraz zor, mecbur balıklama dalıcazGirince alışıyormuş insan, birden dal Güfte’m
İkizler birbirine kıyamıyor işte aşko benim küçük çok ikoncan öykü de çok uyumlu aksine ne alsan yapsan kabul ederYa ben aynı alsınlar istemiyorum. Bugün çanta almak için çıktık. İkisi de aynı çantayı beğenip aldı
Bence senin kızlarda benzer olur.
Aynen aşkom maşallahı varOrtanca kız ben ,ahhheriyorum
Bazen anneme diyorum, abimin eşi çok gezerdi, hadi dediğinde hazırdı yani. 3 çocuğun olsun evden çıkama dedi, 3 tane oldu yine de paçalarına tutan bebeleriyle hiçbir şeyden geri kalmadı.Gerçekten bak benim kaynanama da demişler o da ikizleri olan birini kınamış onun da ikizleri var
Evet aşkomAynen aşkom maşallahı var
Kendimi bile unuturum ahhahahahhaBizi unutacak
Bizimde öyle farklılarİkizler birbirine kıyamıyor işte aşko benim küçük çok ikoncan öykü de çok uyumlu aksine ne alsan yapsan kabul eder
Prensesim pamuk gibi olacak inşallahKendimi bile unuturum ahhahahahha
Ben de bekarken annemle uyurdum ,gece şimdi yatıyoruz çişim gelirdi üşengeçlikten kalkmazdım tutardım annem de şaşışırdı hep nasıl gitmeden duruyon diye üşengecin çocuğu olmaz bak derlerdi bana hepBazen anneme diyorum, abimin eşi çok gezerdi, hadi dediğinde hazırdı yani. 3 çocuğun olsun evden çıkama dedi, 3 tane oldu yine de paçalarına tutan bebeleriyle hiçbir şeyden geri kalmadı.
Ben senin evladın değil miyim, neden bana beddua etmiyorsun diyorum
Çift yumurta muydu onlar aşkoBizimde öyle farklılar
Mesela biri kıyafet alırken çok özel parçalar seçiyor. Diğeri aaa nereden aldın bende bakayım diyordu. Bugün diğeri çanta seçti. Hemen o kıyafeti iyi seçen ben bulamadım bende ondan alayım dedi
Yani çok değişiyorlar aşko
Bu seferki kız, uslu olur diye çok ümitliyim ama hayırlısı.Prensesim pamuk gibi olacak inşallah
Akşam yatıp sabah kalkacakAğrısı, sızısı olmayacak. Cici bir kız olacak