- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Gitmesinin dışında evimi, hayatımı özlemişim yaZor tabi nevoş gelirken sevinçle beklediniz,yolcu ederken de üzülür insan. Allah başka ayrılıklar vermesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmesinin dışında evimi, hayatımı özlemişim yaZor tabi nevoş gelirken sevinçle beklediniz,yolcu ederken de üzülür insan. Allah başka ayrılıklar vermesin
Senin kızlar da süslü müydü aşko küçükken benimkiler kadarken şimdi kendileri yapar daBize sıra gelse
Öyle aşkomHayat sürprizlerle dolu aşkom,insallah
Sen düşün işteÇok şükür, senin bile o hale geldiğini öğrendik
En iyisi dadı tutsunO küt kestirir ben tarif kaparken bebelerin çişi şeysi bitmiyordu şimdi onları göreceğim
Ç.Ö çocuktan önce, çocuktan sonra aşkomOdadan çıkmak bile lükstü
Aşko hala biz diye bir şey yok
Dadı damağında kalmasın,ayyy çok fena ama yaptım oldu ahahahahahahaEn iyisi dadı tutsun
İnsan düzenini arar elbet Rabbim en kısa sürede kavuştursun nevoşumGitmesinin dışında evimi, hayatımı özlemişim ya
Aynı işte o yüzden diyorKız ben 0 oylayım, benimkini saymayın sondan 1.’yim
Çok sert bir geçiş olacakBen JOYz ’u düşünüyorum. Acilinden 2 yardımcı lazım
Öyle aşkom
Dadı damağında kalmasın,ayyy çok fena ama yaptım oldu ahahahahahaha
Boşluğuma geldiDadı damağında kalmasın,ayyy çok fena ama yaptım oldu ahahahahahaha
Yaaa aşko ahahahaDadı damağında kalmasın,ayyy çok fena ama yaptım oldu ahahahahahaha
Çok sert bir geçiş olacak
Aşko onları ben alıştırdım. 25 günlükler ve 2.5 kilolar bizde adettir beşik yapılır. Bebek çeyiz sermesi gibi düşün. Ben kafalarına süslü süslü bandanalar takmıştımSenin kızlar da süslü müydü aşko küçükken benimkiler kadarken şimdi kendileri yapar da
Girince alışıyormuş insan, birden dal Güfte’mÇok sert bir geçiş olacak
Yasom sen de beni kınadın bakAllah sana da aynı sahneyi yaşatsınBoşluğuma geldi
İnşallah canımİnsan düzenini arar elbet Rabbim en kısa sürede kavuştursun nevoşum
Yazdım aşko,silemiyorum da ahahahahaYaaa aşko ahahaha