- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Senin gayet güzelBu renkle devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin gayet güzelBu renkle devam
Moral bozmak yokBize cukkk oluyor
Sağol aşkomSenin gayet güzel
Eşim geldi gidecek fena oluyorumMoral bozmak yok
Ah bebisimBen JOYz ’u düşünüyorum. Acilinden 2 yardımcı lazım
O küt kestirir ben tarif kaparken bebelerin çişi şeysi bitmiyordu şimdi onları göreceğimBen JOYz ’u düşünüyorum. Acilinden 2 yardımcı lazım
Allah kavuştursun, bu sefer temelli olarak inşallahEşim geldi gidecek fena oluyorum
Allah hayırlarla kavuştursun canımEşim geldi gidecek fena oluyorum
Saçımızı tarıyor muydukyasminsay ben kuaförde bir gün kadının biri saçını kestirmeye gelmiş düğüm olmuş saçları ama nasıl ,dedi ki bebekten saçımı bile taramaya vakit bulamıyorum orada işte içimden dedim ki yok artık ya o kadar da değildir,bekarım tabi o zaman ilk çocuğu doğurdum ya aynı yerden saçım düğüm oldu
Dedim Allah ım töbe
İnşallah aşkom ama zorAllah kavuştursun, bu sefer temelli olarak inşallah
İnşallah aşkomAllah hayırlarla kavuştursun canım
Cidden aşko ya Hey girdi heySaçımızı tarıyor muyduk
Saç neydi,saç emekti çişe gitsek sukrederdik ahahahhajaajSaçımızı tarıyor muyduk
Zor tabi nevoş gelirken sevinçle beklediniz,yolcu ederken de üzülür insan. Allah başka ayrılıklar vermesinEşim geldi gidecek fena oluyorum
Bize sıra gelseCidden aşko ya Hey girdi hey
Hayat sürprizlerle dolu aşkom,insallahİnşallah aşkom ama zor
Odadan çıkmak bile lükstüSaç neydi,saç emekti çişe gitsek sukrederdik ahahahhajaaj
Çok şükür, senin bile o hale geldiğini öğrendikyasminsay ben kuaförde bir gün kadının biri saçını kestirmeye gelmiş düğüm olmuş saçları ama nasıl ,dedi ki bebekten saçımı bile taramaya vakit bulamıyorum orada işte içimden dedim ki yok artık ya o kadar da değildir,bekarım tabi o zaman ilk çocuğu doğurdum ya aynı yerden saçım düğüm oldu
Dedim Allah ım töbe