- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Sahi miAy bana da öyle geldi. Giyimden ötürü mü nedir anlam veremedim.
Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahi miAy bana da öyle geldi. Giyimden ötürü mü nedir anlam veremedim.
Allah iyilik versinİyiyim aşkom, çok şükür
Oyyyyy keyfiniz bol olsun aşkom ben de dedim nolduAllah iyilik versin
Sen yazdıktan sonra eşim hadi biraz yürüyelim dedi. Ondan mesajım geçikti
Sağ ol aşkomOyyyyy keyfiniz bol olsun aşkom ben de dedim noldu
Sen de sağol aşkom bende kendi kendimi mutfağa kahve içmeye davet ettim,sanırım kabul edeceğim aksiyona bakSağ ol aşkom
Eşime memleketimi tanıtıyorum
Bence kendine şans vermelisinSen de sağol aşkom bende kendi kendimi mutfağa kahve içmeye davet ettim,sanırım kabul edeceğim aksiyona bak
Kendi cazibeme kapıldımBence kendine şans vermelisin
Belki çikolatada yersinKendi cazibeme kapıldım
Yok aşkom,zor küçülüyorum sonraBelki çikolatada yersin
Çok yüz verme aşkoBugün kendi kendimi cips yemeye de davet ettim ama kabul etmedim
Yüz verince ayni anda hem cips,hem çikolata yiyelim diyor aşkom,kötü kızÇok yüz verme aşko
Antep fıstıklı hemdeYüz verince ayni anda hem cips,hem çikolata yiyelim diyor aşkom,kötü kız
olacaksa en güzeli olsuuun,zayıf noktamAntep fıstıklı hemde
Aynen öyleolacaksa en güzeli olsuuun,zayıf noktam
Aynen öyle
Benim de canım bir şeyler istiyordu ama ne olduğunu bir türlü bulamadım. Halamların misafire ikramı bol çeşitli oluyor diye kendimi davet ettirmek için aradım ama açmadı.Yüz verince ayni anda hem cips,hem çikolata yiyelim diyor aşkom,kötü kız
Tekrar ara ,vazgeçmek yokBenim de canım bir şeyler istiyordu ama ne olduğunu bir türlü bulamadım. Halamların misafire ikramı bol çeşitli oluyor diye kendimi davet ettirmek için aradım ama açmadı.
Bugün zaten bitti ama evet yarın tekrar arayacağım. Hissediyorum,canınım istediği yiyeceği orada bulacağım.Tekrar ara ,vazgeçmek yok