- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Yan şimdi sarı renk vaaar sarı renk var.aksksjs bu cümle tam olarak böyle miydi?
Bu var bir de şu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yan şimdi sarı renk vaaar sarı renk var.aksksjs bu cümle tam olarak böyle miydi?
Kuzenimin karısı saçını bu son attığım gibi boyuyor sürekli, zorla sarısın oluyor demiştim djdjdkdkdkkdk hiç yakısmuyor
Ben hiç boyatmamıştim, saçım çok siyah simsiyah ahsjsBazılarında yeni gelinler saçını boyatır gibi saçma bir algı var. Ben geçen sene kına yaktırdım o bile beni rahatsız etti. Siyah saç candır.
Evet. Daha doğrusu ten rengim açık ama saçım, kaşım, gözüm kara.Esmer misin?
Aynen tabii sarının tonları var, röfle ayrı duruyor zaten. Bir de kendi ten rengin kaşın gözünle değil ilgili.
Genelde şu alttaki sarıya boyatıyotlar.
Saçım siyah ama simsiyah değil.Ben hiç boyatmamıştim, saçım çok siyah simsiyah ahsjs
Açık renk alıp attım aralara ilk defa, açılsın diye açıldı biraz o da. 1 sene önceydi tabi.
En güzel renk ten rengine uyumlu olandır. Zorlamanın alemi yokKuzenimin karısı saçını bu son attığım gibi boyuyor sürekli, zorla sarısın oluyor demiştim djdjdkdkdkkdk hiç yakısmuyor
Koyu kestane mi?Saçım siyah ama simsiyah değil.
Ay bilmem ki.Koyu kestane mi?
Benim kaşım saçım simsiyah, tesettürlü olduğum için kaşımı almazsam aşırı sırıtırSaçım siyah ama simsiyah değil.
Ben almıyorum hiç de sırıtmıyoBenim kaşım saçım simsiyah, tesettürlü olduğum için kaşımı almazsam aşırı sırıtır
Rihanna bile saçını sarıya boyatmış düşün
Ayy yok çıkamazsın, acayip birşey olursun beybi Allah affetsin Türkan soray gibi hatunu kiskandilar herhalde kötü olsun istiyorlar derim ben ayy resmen kabusİnsan içine çıkabilir miyim, sanmam.
Türkan sorayEsmer misin?
Türkan değil Gülşen bubikoğlu lütfen jskdmddmAyy yok çıkamazsın, acayip birşey olursun beybi Allah affetsin Türkan soray gibi hatunu kiskandilar herhalde kötü olsun istiyorlar derim ben ayy resmen kabus
Senin ki sana yakısıyordurBen almıyorum hiç de sırıtmıyo
Ulan 12 kilo almış halimle tam çekildiğim selfieyi koyacaktım Instoş’a, vazgeçtim sizin yüzünüzden. ASSOSyalTürkan değil Gülşen bubikoğlu lütfen jskdmddm
Sen her halinle çok güzelsinUlan 12 kilo almış halimle tam çekildiğim selfieyi koyacaktım Instoş’a, vazgeçtim sizin yüzünüzden. ASSOSyal
Boyun uzunsa kilo aldığın pek belli olmaz diyeceltim ama bu da 12 kilo boru değil.akskskdkdjdndUlan 12 kilo almış halimle tam çekildiğim selfieyi koyacaktım Instoş’a, vazgeçtim sizin yüzünüzden. ASSOSyal