- 21 Kasım 2017
- 27.572
- 120.578
5 kilosunu zaten suratımdan aldım skskskksBoyun uzunsa kilo aldığın pek belli olmaz diyeceltim ama bu da 12 kilo boru değil.akskskdkdjdnd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 kilosunu zaten suratımdan aldım skskskksBoyun uzunsa kilo aldığın pek belli olmaz diyeceltim ama bu da 12 kilo boru değil.akskskdkdjdnd
Bu surata burun ve duduşlar da dahil mi yanak iyidir ya ben severim5 kilosunu zaten suratımdan aldım skskskks
Antep gelini olmak bir ayrıcalıktır şarkisi bile kahkaha krizi yapmış ömür boyu güleceksin daha ne olsun zerrecikGelini gelini gelini gelini gelini Antep geliniiiğğğğ.ahahshahshshshshshs
Bu ne tuhaf şarkıdır ya. Duyduğumdan beri kahkaha krizine giriyorum.
Müsait olunca yaparım diye diye yine son güne kaldım. Yarın son gün galiba, fırsat bulursam yapmaya çalışayım.
Sesin çıkmayınca merak ettimMüsait olunca yaparım diye diye yine son güne kaldım. Yarın son gün galiba, fırsat bulursam yapmaya çalışayım.
Aşkom nasılsın?
ZennaaamC A N O zanooom
Nasılsın tatlımZennaaam
İyiyim canım koşuşturmacaNasılsın tatlım
Ben de iyiyim canım, çok şükürİyiyim canım koşuşturmaca
Sen nasılsın
Ramazan ayı ve bayram yoğun geçti gelemedim. Nevoş maşallah gençleşmişsin,eşinle kavuşmuşsunuz, Rabbim tamamen birararada olmanızı nasip etsinSesin çıkmayınca merak ettim
Hayırlısı canım
Ay bana da öyle geldi. Giyimden ötürü mü nedir anlam veremedim.Ramazan ayı ve bayram yoğun geçti gelemedim. Nevoş maşallah gençleşmişsin,eşinle kavuşmuşsunuz, Rabbim tamamen birararada olmanızı nasip etsin
İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsınAşkom nasılsın?
İyiyim aşkom, çok şükürİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunRamazan ayı ve bayram yoğun geçti gelemedim. Nevoş maşallah gençleşmişsin,eşinle kavuşmuşsunuz, Rabbim tamamen birararada olmanızı nasip etsin