- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Hiçte bile gül suyu ilave etmezsen gül kokmaz. Ben eklemiyorumKeşke tadı da görüntüsü kadar güzel olsa. Çilenklere yazıık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçte bile gül suyu ilave etmezsen gül kokmaz. Ben eklemiyorumKeşke tadı da görüntüsü kadar güzel olsa. Çilenklere yazıık.
Gul suyu kokusunu hiç sevmem ,kuruyunca kötü kokuyorHiçte bile gül suyu ilave etmezsen gül kokmaz. Ben eklemiyorum
ben de yemedim ama kokusuna çok maruz kaldım.Onu da yemedim hiç, bilmiyorum
Bu da ayrı bir dram ne bu böyle öpücük dede,gül suyuben de yemedim ama kokusuna çok maruz kaldım.
Buna hazırlıksız yakalandımajaajhahhaahjahahahGüllaç bana o kadar korkunç gelen bir tatlı türü ki bu zamana kadar hiç cesaret edip de yiyememiştim. Geçen gün ablam ısrar etti çatalla uffacık bir parça kopardım çiğne çiğne bitiremedim. Şu gül kokulu tespihler var bilir misiniz bilmiyorum ama sanki o tespihi yiyormuşum gibiydi.
Muhallebili olanın tadı daha çekilir bir şeydir diye umuyorum.
Çatal elimde kendimi teselli ediyorum soğuk baklavaya da benziyor şekli en fazla ne kadar kötü olanilir ki dedim ama.Hiçte bile gül suyu ilave etmezsen gül kokmaz. Ben eklemiyorum
Şaka maka ilk öpücüğümü dedeye veriyordum.Bu da ayrı bir dram ne bu böyle öpücük dede,gül suyu
Ağızlarının tadını biliyorlar
Yapmada sıkıntı yok da yarışma kuralları dışında hepsiGozleri de yüksekte
Allah koruduŞaka maka ilk öpücüğümü dedeye veriyordum.
Zaten yasak olmasa şimdiye ne havuç dilimleri neler gelirdiYapmada sıkıntı yok da yarışma kuralları dışında hepsi
Babam da diyo ki Osman dedenin elini öptün mü.sjsjsjs Osman dede beni üpecekti.Allah korudu
Sabahlara dayanamam Osman AgaBabam da diyo ki Osman dedenin elini öptün mü.sjsjsjs Osman dede beni üpecekti.
Sabahlara dayanamam Osman Aga
Eline sağlık
Güllaç bana o kadar korkunç gelen bir tatlı türü ki bu zamana kadar hiç cesaret edip de yiyememiştim. Geçen gün ablam ısrar etti çatalla uffacık bir parça kopardım çiğne çiğne bitiremedim. Şu gül kokulu tespihler var bilir misiniz bilmiyorum ama sanki o tespihi yiyormuşum gibiydi.
Muhallebili olanın tadı daha çekilir bir şeydir diye umuyorum.
çok teşekkür ederim.Hiçte bile gül suyu ilave etmezsen gül kokmaz. Ben eklemiyorum
Daha neler var benimkilerde, bir de ikiz gibi oldular iyice birinde ne varsa diğeri de istiyor hemen.... bezdim yaaaAhahajajajaaj ay ilk defa duydun böylesini
Ay benim büyük gizli işte çeviremiyor telefonu arkana sakla git içeride konuş Babanla diyorum aradan 1 Saniye geçmeden 'ben şimdi içeri gidiyorum'diye telefonla eliyle odayı gösteriyor sonra başlıyor kıyamet...Onu benimkiler de yapıyor. Birde yüzüme bakıyor küçük olan. Duymasın görmesin diye
Telefonu sabah kaçırmış olmalılar dün o saatte uyuyordum sanırım
Muhteşem atmışlar bana onlar bile anlamış ne muhteşem olduğumuTelefonu sabah kaçırmış olmalılar dün o saatte uyuyordum sanırım
Hahaha jenna yaaa.. biliyor musun geçen eşimin telefonundan grup kurmuşlar. Eşim görür görmez çıkmış ben de bari önce grubu kapatsaydın dedim hahaha o da heyecandan ne yapacağını şaşırmış başkanlar, müdürler, eski sokak arkadaşları hepsi bir arada hahahMuhteşem atmışlar bana onlar bile anlamış ne muhteşem olduğumu
Bende eklemiyorum. Çok severimEllerine sağlık canımHiçte bile gül suyu ilave etmezsen gül kokmaz. Ben eklemiyorum
Çok güzel aşko mutlaka deneAma gül suyu koymaGörüntü güzel ama ben de hiç denemedim Cano'm