- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Nebilim kuzu valla neysem burdan devamkeBen de diyorum napiyor bu orda tek başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nebilim kuzu valla neysem burdan devamkeBen de diyorum napiyor bu orda tek başına
Chesecake tarzı süsleme yasakİşte o tatlıyı kim aldı acaba
Neka guzeeeeeelChesecake tarzı süsleme yasak
Nebilim kuzu valla neysem burdan devamke
Sen sade bırak senin tek başına star zatenNeka guzeeeeeel
Beğendin miEki Görüntüle 3226894
Eneeem benim yaptığım sunumummmm
Yok daha vardır ne istersin özele gelBitti mi tüm tatlılar alındı mı Nevreste
Bir de şey vardı: AÇMAYIN DEDELER SJSKKSKSDedeye sahip çıkalım
Aynen valla abla süslemeye gerek yok hani süslenen bişey değil tarzında yani star demiyelimde.Zaten şuan yarismaktan çok yapayım deyipte yapmadığım bir tatlı olduğu icin dedimya bu yarışma gazıyla bari yapayımSen sade bırak senin tek başına star zaten
Cooook ay mutlu oldum valla insanın yaptığı şeyin böyle sitede kullanılması çok güzel oluyoooor Can ablamm teşekkür ederim sürpriz oldu vallaBeğendin mi
Oh ellerine sağlıkiyi akşamlar herkese. ben de bugün evde muhallebili güllaç yaptım. enfesto oldu
Eline sağlıkiyi akşamlar herkese. ben de bugün evde muhallebili güllaç yaptım. enfesto oldu
Ellerine sağlıkiyi akşamlar herkese. ben de bugün evde muhallebili güllaç yaptım. enfesto oldu
Ben seslendim,duymadınAaa konu dün açılmış ben yeni dahil oluyorum bakalım ne alabilirim ben bir net gezeyim
Güllaç bana o kadar korkunç gelen bir tatlı türü ki bu zamana kadar hiç cesaret edip de yiyememiştim. Geçen gün ablam ısrar etti çatalla uffacık bir parça kopardım çiğne çiğne bitiremedim. Şu gül kokulu tespihler var bilir misiniz bilmiyorum ama sanki o tespihi yiyormuşum gibiydi.iyi akşamlar herkese. ben de bugün evde muhallebili güllaç yaptım. enfesto oldu