- 21 Kasım 2017
- 27.574
- 120.581
Kıydılar bana, artık yapamıyoruz baksana.Sen zirvedesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıydılar bana, artık yapamıyoruz baksana.Sen zirvedesin
Hobi olarak yaparsın kendine artık arada bir. Anıları yad edersinKıydılar bana, artık yapamıyoruz baksana.
Kocişimin doğum gününde yapacağum.Hobi olarak yaparsın kendine artık arada bir. Anıları yad edersin
İnşallah Cano’mBende iyiyim
Hayırlısı olsun inşallah
Öyle süsleyen birinci oluyorDur bakıp atayımChesecake tarzı süsleme nasıl birşey ki
Chesecake tarzı süsleme nasıl birşey ki
Yazıklağr olsun.Öyle süsleyen birinci oluyorDur bakıp atayım
Ama bunu yarışmaya katılanlar hemen anladı
Tarağımın hakkını yedin pis gezentiYazıklağr olsun.
Ah ah güzel gunler şimdi sunum yapacak şekil bulamıyoruz hacıDespacito benden sonra yine o şekilde yapılmıştı. ASSOSyal de yarışma tarihinde son çizkeki öyle yapıp 1. olmuştu.
Nevos senin başının altından çıkıyor dimi şimdi napcaz üzgünüm seni darlamak zorundayım, birazda canoya dirdir yapayimÖyle süsleyen birinci oluyorDur bakıp atayım
Hacı sen tatlını düşünme zehir fikirlerini bana yollaYazıklağr olsun.
Tarağımın hakkını yedin pis gezenti
Galiba nasılsa fasulyeyim diye zehir saçamıyorum, fikir çıkmıyor.Hacı sen tatlını düşünme zehir fikirlerini bana yolla
Tüüü yaziklarim olsun hain fasilleGaliba nasılsa fasulyeyim diye zehir saçamıyorum, fikir çıkmıyor.
Buldum buldum nasıl olmasın sırf süsü ye beni diyorÖyle süsleyen birinci oluyorDur bakıp atayım
Ama hiç süsleme demiyorum. Chesecake gibi olmasın yeterNevos senin başının altından çıkıyor dimi şimdi napcaz üzgünüm seni darlamak zorundayım, birazda canoya dirdir yapayim
Ondan yasakladım işteBuldum buldum nasıl olmasın sırf süsü ye beni diyor
Tam benlik sunum, pinterestgirl sunumu cıksŞu tarz neyinize yetmiyorEki Görüntüle 3227191 Eki Görüntüle 3227192 Eki Görüntüle 3227193 Eki Görüntüle 3227194