- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
CanımCooook ay mutlu oldum valla insanın yaptığı şeyin böyle sitede kullanılması çok güzel oluyoooor Can ablamm teşekkür ederim sürpriz oldu valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CanımCooook ay mutlu oldum valla insanın yaptığı şeyin böyle sitede kullanılması çok güzel oluyoooor Can ablamm teşekkür ederim sürpriz oldu valla
Sütlü peçete gibi diyollaGüllaç bana o kadar korkunç gelen bir tatlı türü ki bu zamana kadar hiç cesaret edip de yiyememiştim. Geçen gün ablam ısrar etti çatalla uffacık bir parça kopardım çiğne çiğne bitiremedim. Şu gül kokulu tespihler var bilir misiniz bilmiyorum ama sanki o tespihi yiyormuşum gibiydi.
Muhallebili olanın tadı daha çekilir bir şeydir diye umuyorum.
Kesin çocuklar sildi bildirimi.... telefonu kullanmasınlar diye kilit koydum ama bildirimlere hemen ulaşıyım diye onları açtım bu seferde bugün farkettim ki bildirimleri kaydırıp yok ediyor sidikliler.Ben seslendim,duymadın
Ahahajajajaaj ay ilk defa duydun böylesiniKesin çocuklar sildi bildirimi.... telefonu kullanmasınlar diye kilit koydum ama bildirimlere hemen ulaşıyım diye onları açtım bu seferde bugün farkettim ki bildirimleri kaydırıp yok ediyor sidikliler.
Yalan. Ben çok seviyorumSütlü peçete gibi diyolla
Onu benimkiler de yapıyor. Birde yüzüme bakıyor küçük olan. Duymasın görmesin diyeAhahajajajaaj ay ilk defa duydun böylesini
Görüntü güzel ama ben de hiç denemedim Cano'm
Bebe değil Chucky bunlarOnu benimkiler de yapıyor. Birde yüzüme bakıyor küçük olan. Duymasın görmesin diye
Bence denemelisinGörüntü güzel ama ben de hiç denemedim Cano'm
Deneyeyim ,sütlü tatlı seviyorum ben daha çok,bunda da süt varmış, bakalimBence denemelisin
Ellerine sağlık canoom
Bende öyle hafif oluyorDeneyeyim ,sütlü tatlı seviyorum ben daha çok,bunda da süt varmış, bakalim
Sağol perişkomEllerine sağlık canoom
Gül kokulu tespih de anlaşalım.Sütlü peçete gibi diyolla
Onu da yemedim hiç, bilmiyorumGül kokulu tespih de anlaşalım.
Gozleri de yüksekteBizim çocuklara şerbetli tatlı söyleyin ne yapıyım dedim hep el açması saydılar yaa
Ağızlarının tadını biliyorlarBizim çocuklara şerbetli tatlı söyleyin ne yapıyım dedim hep el açması saydılar yaa
Bende öyle hafif oluyor
Sağol perişkom
Keşke tadı da görüntüsü kadar güzel olsa. Çilenklere yazıık.