- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Tamam aşkomÇok güzel aşko mutlaka deneAma gül suyu koyma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam aşkomÇok güzel aşko mutlaka deneAma gül suyu koyma
Seninkiler tehlikeli ,çete suçu bu yahu ahahahahahHahaha jenna yaaa.. biliyor musun geçen eşimin telefonundan grup kurmuşlar. Eşim görür görmez çıkmış ben de bari önce grubu kapatsaydın dedim hahaha o da heyecandan ne yapacağını şaşırmış başkanlar, müdürler, eski sokak arkadaşları hepsi bir arada hahah
Teşekkürler NevoşumBende eklemiyorum. Çok severimEllerine sağlık canım
Chesecake tarzı süsleme nasıl birşey kiRamazana özel tatlı tarifleriyle iftarın en mutlu anlarını yaşatmaya geliyoruz.Şerbetli tatlı tarifleri yapacağız.
En güzel iftar tatlısı tariflerini bizimle paylaşmak ister misiniz?
Yarışma kategorisi : Şerbetli Tatlı Tarifleri
Eki Görüntüle 3226589
Bazı tatlılar kategoriye dahil değildir.Onları lütfen talep etmeyiniz.Dahil olmayan tatlı Tariflerimiz: Baklava ve baklava türevleri, künefe...
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
Ayrıca chesecake tarzı süsleme yapmak yasaktır :)
Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Tatlının Tarifinin Adı şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır.
Tüm tarifler için aşamalar tek tek anlatılmalıdır.
Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 1 Nisan 2023
En son başvuru tarihi : 25 Nisan 2023
Oylama başlama tarihi : 26 Nisan 2023
Oylama bitiş tarihi :30 Nisan 2023 23:59
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
Önemli yeni kural ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
-Tarif yapılmadan önce Bölüm Editörü '' Nevreste '' ye hangi tarifi yapacağınız hakkında bilgi verilmesini rica edeceğiz. Tarif yönetim tarafından uygun görülürse size bildirilecek ve ona göre tarifinizi yapacaksınız. Bildirilmeden yapılan tarifler kabul edilmeme riski bulunduğunu ifade etmeliyiz.
-Yarışmaya katılan üyelerimizin tariflerini profillerde veya başka konularda paylaşmaları yasaktır.Oylama zamanı ''Yarışma başladı, bende katıldım ''gibi tarifine oy talep etmek ,yönlendirme yapmak yasaktır.
- Yarışmaya daha önceki yarışmalarda 3 kez kazanan üyemiz 4. kez birinci olduğunda o yarışmada oylarda 2. sırada ki üye kazanmış kabul edilir.
Sorma yaaa neler çekiyorum ben her günSeninkiler tehlikeli ,çete suçu bu yahu ahahahahah
Bunu en güzel Margaret Hale cevaplayabilir. Çünkü biz nasıl bişey olduğunu anlayamadan gittiChesecake tarzı süsleme nasıl birşey ki
Allah kolaylık versinSorma yaaa neler çekiyorum ben her gün
Hahaa girdim profilinden buldum sunum cilginiBunu en güzel Margaret Hale cevaplayabilir. Çünkü biz nasıl bişey olduğunu anlayamadan gitti
Hahahahhahahhahaha yok yav benden başka deneyenler de oldu.Bunu en güzel Margaret Hale cevaplayabilir. Çünkü biz nasıl bişey olduğunu anlayamadan gitti
Biz niye görmedik denemede kaldı demek ki tatlın çok güzel di zatenHahahahhahahhahaha yok yav benden başka deneyenler de oldu.
Sen zirvedesinHahahahhahahhahaha yok yav benden başka deneyenler de oldu.
Nasılsın canım 5ine az kaldıGünaaaay nay nay
İyiyim bebeyim sen nasılsın?Nasılsın canım 5ine az kaldı
Despacito benden sonra yine o şekilde yapılmıştı. ASSOSyal de yarışma tarihinde son çizkeki öyle yapıp 1. olmuştu.Biz niye görmedik denemede kaldı demek ki tatlın çok güzel di zaten
Bende iyiyimİyiyim bebeyim sen nasılsın?
Evet az kaldı, hiç gelsin istemiyorum o gün