- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Yarın galiba umarım unutmamGünorellaaaaaaa bu aşşağlık oylama ne zaman başlayacakmış bakalım ilk sayfaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın galiba umarım unutmamGünorellaaaaaaa bu aşşağlık oylama ne zaman başlayacakmış bakalım ilk sayfaya
Ama Antep gelini olmak başkadır. Bildiğin sultan oluyorlarGelini gelini gelini gelini gelini Antep geliniiiğğğğ.ahahshahshshshshshs
Bu ne tuhaf şarkıdır ya. Duyduğumdan beri kahkaha krizine giriyorum.
Sarı saçlı sultan gelinler.ajsjsjdAma Antep gelini olmak başkadır. Bildiğin sultan oluyorlar
Burada Osmaniyeli çok gelin var ona göre
Bana bile boyatsana dediler. Bu bünye sarı saçı kabul etmez dedim.Sarı saçlı sultan gelinler.ajsjsjd
Saçları neden sarıya boyatıyorlar? Bilmediğimiz özel bir anlamı falan mı var
Shsjdjdkd sana sarı saç mıBana bile boyatsana dediler. Bu bünye sarı saçı kabul etmez dedim.
Beni beni Bihterini…
Kepazelik…Shsjdjdkd sana sarı saç mı
İnsanların sarı saçla derdi ne anlamıyorum bana da sarıya boyat diyorlarKepazelik…
Sana mı sarı saç, tobe bismillahBana bile boyatsana dediler. Bu bünye sarı saçı kabul etmez dedim.
Beni beni Bihterini…
Her evlenen sarıya boyatıyor saçını burda da (ben hariç) niye cidden najkksksslSarı saçlı sultan gelinler.ajsjsjd
Saçları neden sarıya boyatıyorlar? Bilmediğimiz özel bir anlamı falan mı var
Rihanna bile saçını sarıya boyatmış düşünSana mı sarı saç, tobe bismillah
İnsan içine çıkabilir miyim, sanmam.Sana mı sarı saç, tobe bismillah
Tesettürlü olduğu halde düğününde başını açan birini tanıyorum.neymiş efendim saçlarını sarıya boyatmış herkes görsünmüş.Bana bile boyatsana dediler. Bu bünye sarı saçı kabul etmez dedim.
Beni beni Bihterini…
Niyesini sana sormalı.Her evlenen sarıya boyatıyor saçını burda da (ben hariç) niye cidden najkkskssl
Kız ne bileyimNiyesini sana sormalı.
Benim en esmer arkadaşim bile evlenince sarıya boyattı saçlarını ahsjsjksks Allah affetsin bazılarına hiç yakışmıyorTesettürlü olduğu halde düğününde başını açan birini tanıyorum.neymiş efendim saçlarını sarıya boyatmış herkes görsünmüş.
İyi ama neden? Neden sarı renk.aksksjd
Yan şimdi sarı renk vaaar sarı renk var.aksksjs bu cümle tam olarak böyle miydi?Kepazelik…
Bazılarında yeni gelinler saçını boyatır gibi saçma bir algı var. Ben geçen sene kına yaktırdım o bile beni rahatsız etti. Siyah saç candır.Benim en esmer arkadaşim bile evlenince sarıya boyattı saçlarını ahsjsjksks Allah affetsin bazılarına hiç yakışmıyor
Kuzenim düğünde sarıya boyatmıştı kocası hemen değiştirmesini söyledi düğünden sonra hsjsjs
Kepazelik…
Esmer misin?İnsan içine çıkabilir miyim, sanmam.