- 8 Nisan 2017
- 56.784
- 297.359
Allah yardimcisi olsun ladinin ve cocuklarin ..Valla billa tilla alakam yok zaten daha akşam geldim evime
Yav kadın erkek sesler geliyordu bagris çığlık falan,çocuklar anne diye ağlıyordu cami açtım baktım bı kadın yerde yatıyor ,ambulans geldi iki tane, 4 polis otosu millet toplanmış. Biri kadının kardeşi baya kufrediyordu astımı var bu yapılirmi lan diye ,nasıl adalet bu uzaklastirmasi var diye bağırıyordu polislere .baya birbirlerine girdi adamlar. Adamın birinin elinde elektro şok cihazi falan vardı birine degdirdi. Epey birseyler konuşuyorlardı . Olay bitmiyorki
Nisa bunlara şahit olmamıştır inşallah.Valla billa tilla alakam yok zaten daha akşam geldim evime
Yav kadın erkek sesler geliyordu bagris çığlık falan,çocuklar anne diye ağlıyordu cami açtım baktım bı kadın yerde yatıyor ,ambulans geldi iki tane, 4 polis otosu millet toplanmış. Biri kadının kardeşi baya kufrediyordu astımı var bu yapılirmi lan diye ,nasıl adalet bu uzaklastirmasi var diye bağırıyordu polislere .baya birbirlerine girdi adamlar. Adamın birinin elinde elektro şok cihazi falan vardı birine degdirdi. Epey birseyler konuşuyorlardı . Olay bitmiyorki
Aa,bizde sen birini tepeledin sandıkValla billa tilla alakam yok zaten daha akşam geldim evime
Sorma kuzumya bende çok üzüldüm aglıyorlardı yazikAllah yardimcisi olsun ladinin ve cocuklarin ..cocuklara uzuldum simdi
Kuzu mutfağın camından baktık bizim sitenin dışında oldu guvenligin yan tarafında ,görmedi ama duydu sesleri korktu tabiNisa bunlara şahit olmamıştır inşallah.
Hemen beni sanin zaten adım çıkmışAa,bizde sen birini tepeledin sandık
senin de mubarek olsun ablacimGünaydınlar geçmiş byramınız kutlu olsun hanımlar
Çok sağol minnoşumsenin de mubarek olsun ablacim
Henüz tatlısını yapmayanlar varmış diyollaGünorellaaaaaaa bu aşşağlık oylama ne zaman başlayacakmış bakalım ilk sayfaya
GünorellaGünorellaaaaaaa bu aşşağlık oylama ne zaman başlayacakmış bakalım ilk sayfaya
Tembel tenekelerHenüz tatlısını yapmayanlar varmış diyolla
Herkeşler biz mi anacım.Tembel tenekeler
Burada Osmaniyeli çok gelin var ona göreGelini gelini gelini gelini gelini Antep geliniiiğğğğ.ahahshahshshshshshs
Bu ne tuhaf şarkıdır ya. Duyduğumdan beri kahkaha krizine giriyorum.