- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Tamamdır cancağzım.Gel cancağızım, konum atayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır cancağzım.Gel cancağızım, konum atayım
Hayırlı Bayramlar
Tamamdır cancağzım.
Tünaydın cancağızımHerkese tünaydın
Ya işte ana baba ne ki çocuk ne olsun diyeceğim. Kocamı kasaya fiyat sormaya yolluyorum oyuncağı sevdim ben diyip ödeyip geliyor sanki kendi oynayacakMafya anacım bunlar ahahahaha
Oyyy fenaymış senin bey ,3 bebenin var senin o zamanYa işte ana baba ne ki çocuk ne olsun diyeceğim. Kocamı kasaya fiyat sormaya yolluyorum oyuncağı sevdim ben diyip ödeyip geliyor sanki kendi oynayacak
Geçende tutturmuş binanın tüm çocuklarını çağırıp film izleyelim diyor. Elimde bebek olmasa tamam çocuk 10dk anca bakıyor filme sonra canı sıkılıyor kaçıyor, hangisinin bebesine bakacağım bir de, bizim binada 9 tane çocuk var benimkiler haric.
Bur kere hepsini çağırıp parti yaptık ama film ile aynı şey değil
Yolculuk nereye?Yolda uyukluyorum resmen
AnkaraYolculuk nereye?
İyi yolculuklarAnkara
Ya işte ana baba ne ki çocuk ne olsun diyeceğim. Kocamı kasaya fiyat sormaya yolluyorum oyuncağı sevdim ben diyip ödeyip geliyor sanki kendi oynayacak
Geçende tutturmuş binanın tüm çocuklarını çağırıp film izleyelim diyor. Elimde bebek olmasa tamam çocuk 10dk anca bakıyor filme sonra canı sıkılıyor kaçıyor, hangisinin bebesine bakacağım bir de, bizim binada 9 tane çocuk var benimkiler haric.
Bur kere hepsini çağırıp parti yaptık ama film ile aynı şey değil
İyiyim bende ..evdeyim yarın okul var tatil modundan çıkmaya çalışıyoruzÇok şükür canım, iyiyim. Arkadaşlarımla buluşmak için çıkacağım birazdan.
Sen nasılsın?
Geçmişler olsun inşallahİyiyim bende ..evdeyim yarın okul var tatil modundan çıkmaya çalışıyoruz
2gundur eşim yamuldu fıtık var çok fena onunla uğraşıyoruz
Sağolasın canımGeçmişler olsun inşallah
Rabbim yardımcınız olsun canımİyiler canım ama kızlar üzülüyorlar. Çevreleri, arkadaşları, düzenleri artık yok. Burada ortam edinemediler. Derslere bir ay ara verdiler. Gittikleri kurs ayt yi bitirdi. Bunlar bitiremedi. Motivasyon bayağı düştü. Ama yapacak bir şey yok
Eşim iki gün önce geldibir hafta izinli sonra tekrar dönecek:)
Hayat devam ediyor. Elbet bu zorluğun bir mükafatı olacak
Allah razı olsun canımRabbim yardımcınız olsun canım