Bende alayım bakayımAkşam saati dene başla bugün,hcy alırken soğuk sıkım olacak ona dikkat et,ben gratisten almıştım videodaki bendekide.
Kesin olur fırında,yumuratnın içine biraz süt kat daha yumuşak oluyor minnakta yağ katabilirsin az olur en azından.
Yaaaaa kuzucuuuum utanıyorumDoğum günün kutlu olsunsen benimkini unuttun bu sene ondan küstüm demiştim şeyde sana ama ben yine unutmadım seni
Sağlıklı mutlu nice yılların olsunBlue_Peri
Canım Ablacımmm cooook teşekkür ederim
Teşekkür ederim jeyooooom
Cooook teşekkür ederim ablacimmmm amiiin
Ben de seni çok seviyorum kuzumTeşekkür ederim jeyooooomcoook seviyorum seniiii balimmm
Ben de seni çok seviyorum kuzum
Bende seni çok seviyorumCanım Ablacımmm cooook teşekkür ederimcook seviyorum seniiiiii
Coook teşekkür ederim nanemmmm
Aretim yazdı, ben ondan kopya çektimCanımın iciiii
Valla bugün ben bile doğum günümü unutmuştum cano Instagramdan kutlayinca aklıma geldi
YirüümmmmAretim yazdı, ben ondan kopya çektimgünlerden ne onu bile düşünerek buluyorum ,kafa full nice mutlu yaslara inşallah
Amin canım benimYirüümmmmSağol canımın iciiii kuzum valla kafalar hep öyle bu aralar kuzu Allah'ım sagligimizi bozmasın
Ne güzel sabit kiloda kalabiliyorsun,bunu korumak güzel işte.Evet ablacım daha önce üç defa çok iyi kilolar verdim. Neredeyse 4 yıldır aynı kilodayım. Belki sağlığım içinde iyi olur
Farklı fiatlarda hep birde gramajına dikkat et .Bende alayım bakayım
Evet ablacım süt eklenirse yumuşak olur. Yoksa kuru olur.
Rica ederim pericanım,bende seni çok seviyorum güzel kızım benimCooook teşekkür ederim ablacimmmm amiiincoook seviyorum seniiii
Evet ablacım sabit kalıyorum.Ne güzel sabit kiloda kalabiliyorsun,bunu korumak güzel işte.
Farklı fiatlarda hep birde gramajına dikkat et .
Aynen süt konunca daha yumuşak oluyor,birazda un katarsın daha tok olur
Rica ederim pericanım,bende seni çok seviyorum güzel kızım benim
Hadi bakalım bekliyoruzTatlımı yaptım
Korumuşsun ne güzel işte,bravo ciddenEvet ablacım sabit kalıyorum.
Aslında a101 e bu hafta indirime gelmişti. Acaba kaldı mı bir bakayım