- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.110
- 60
Beraber yapaesanız destek olursunuz birbirinize hemde tatlı bir rekabet olur aranızda.İnşallah aşkom
Benim cadılar 57 kilo onlarda başladılar. Diyorum bırakın ben rahat rahat diyet yapayım. Birde sizi düşünmeyeyim
Videosuda vardı bulayım hemen dene bence hemde insülin direncini sağlıyor tarçın.O zaman deneyeyim ablacım
Valla oldu kendime geldim çünkü.Sonuç çok iyi oldu ama
Nsıl yenmez şimdş demi offff ki offfffff.Emir'e yapıyorum mecburen
Birde öğlen yemeğe geliyor. Bugün yumurtalı ekmek fena olmaz dedi yaptım
Kafaya koydum galiba aşkom hiç canım çekmiyorHayaller kadayıf,gerçekler brokoli
Heeee vallla orada yapsın yesinOrada yapsın abla bizi karıştırmasın
Nice yaşları olsunDoğum günün kutlu olsunsen benimkini unuttun bu sene ondan küstüm demiştim şeyde sana ama ben yine unutmadım seni
Sağlıklı mutlu nice yılların olsunBlue_Peri
Bende çok az yağla yaparım onuYok aşko ben az yağ ile yapıyorum. Kızartma gibi değil tereyağlı yumurta gibi
Çok seviyor.
Ablacım ödülü eşim gelince birgün yapalım diyorum. En azından üç hafta biraz sıkalımBeraber yapaesanız destek olursunuz birbirinize hemde tatlı bir rekabet olur aranızda.
Hatta haftada 1 gün ödül yemeği yapın kendinize inan çok faydası oluyor.
Videosuda vardı bulayım hemen dene bence hemde insülin direncini sağlıyor tarçın.
Valla oldu kendime geldim çünkü.
Nsıl yenmez şimdş demi offff ki offfffff.
Kandil simidi olsa ben de affetmem ,benim künefe ve sütlü tatlı dışında çok aram yok tatlıyla aşko,her türlü direnirimKafaya koydum galiba aşkom hiç canım çekmiyor
Yalnız iki gün önce unsuz karnabahar köftesi yaptım. Allah affetsin bir daha gözüm görmesin
Kızın biri çok abartmayın diyor kızıyor. Bu ne diye
Hatta kandilde kursta simit dağıtmışlar. Unutmuş yemişDiğeri diyor bir baktım elinde simiti ısıra ısıra geliyor Çabuk pes edecek
Ama işte az yağda olsa karbonhidrat oluyorHeeee vallla orada yapsın yesin
Nice yaşları olsun
Bende çok az yağla yaparım onu
Ben yemedim tuttum kendimiKandil simidi olsa ben de affetmem ,benim künefe ve sütlü tatlı dışında çok aram yok tatlıyla aşko,her türlü direnirim
Aşko merdiven çıkarken zorlanıyorum. Bana kışlık kıyafetler bile ağırlık yapıyor. Ondan belki iyi gelir. Umarım başarırım.maşallasıı
Umarım aşkomAşko merdiven çıkarken zorlanıyorum. Bana kışlık kıyafetler bile ağırlık yapıyor. Ondan belki iyi gelir. Umarım başarırım.
Ablacım ödülü eşim gelince birgün yapalım diyorum. En azından üç hafta biraz sıkalım
Tamam ablam at bakayım.
Fırında bile okur herhalde demi.Ama işte az yağda olsa karbonhidrat oluyor
İnşallah aşkomUmarım aşkom5 bile versen çok fark eder senin için
Tamam ablam deneyeyim. Fırında olabilir.
Dneyin bencede hep berabercene faydası olacak zaten.
Fırında bile okur herhalde demi.
Ben öylrydim dizlerim kesiliyordu resmen nefes nefese kalıyordum.Aşko merdiven çıkarken zorlanıyorum. Bana kışlık kıyafetler bile ağırlık yapıyor. Ondan belki iyi gelir. Umarım başarırım.
Akşam saati dene başla bugün,hcy alırken soğuk sıkım olacak ona dikkat et,ben gratisten almıştım videodaki bendekide.Tamam ablam deneyeyim. Fırında olabilir.
Evet ablacım daha önce üç defa çok iyi kilolar verdim. Neredeyse 4 yıldır aynı kilodayım. Belki sağlığım içinde iyi olurBen öylrydim dizlerim kesiliyordu resmen nefes nefese kalıyordum.
Sen yeter ki azim et,daha önce bile ne güzel kilo vermiştin bu seferde başaracaksın .