- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.110
- 60
Kısmetse bu sene beraber olunca sen düzene sokarsın enişyeyi halledrsin canısı.Evet ablam düzen yok, hareket yok
Farkında olmuoyorsun hiç açlık oluyor sürekli.O dönemde de alınıyormuş evet . Sen bu halini koru yeterli bence zaten
Yok ediyorumda reçel nedir yahuHepimizin öyle zamanları oldu ,kabul edelim
Aslında herkes kendine göre yapmalı. Mesela diyette patates, mısır, havuç yenmez denir. Ben daha önce yaptıklarımda hep kullandım ve fazla fazla verdimBulgur şişirir tabi ödem yapar hemen.
Bde seviyor dmek ki yemek yemeyi napsın şimdi,muhteşem yemeklerde olunca gelde yeme şimdi.
Ben pek yemiyordum diyetteyken kendimi ona göre ayaradım hep,kızçemde diyette ona tüyolar veriyorumda almıyor senin diyet çok sertti dedi mümkün değil yapamazdı onu.Diyetisyene gidiyor şimdi.
İnşallah aşkomİnşallah aşkom,çok normal tabii ki alması, düzen olmayıncabir araya gelince halledersiniz siz
Almadan atlatırım umarım o zaman gelinceKısmetse bu sene beraber olunca sen düzene sokarsın enişyeyi halledrsin canısı.
Farkında olmuoyorsun hiç açlık oluyor sürekli.
Evet ablacım öyle yaparız artıkKısmetse bu sene beraber olunca sen düzene sokarsın enişyeyi halledrsin canısı.
Farkında olmuoyorsun hiç açlık oluyor sürekli.
Amin aşkomİnşallah aşkom
Arada olur arada ,hep olmayınca sorun yokYok ediyorumda reçel nedir yahu
Ben reçel değilde tahin pekmez, tahin helvası severimYok ediyorumda reçel nedir yahu
Aslında bir, iki kilo alınca kontrol etmek lazımAlmadan atlatırım umarım o zaman gelince
Şekerli onlarda ondan vermiyotrlar herhalde.Aslında herkes kendine göre yapmalı. Mesela diyette patates, mısır, havuç yenmez denir. Ben daha önce yaptıklarımda hep kullandım ve fazla fazla verdim
Umarım öyle olur sıkıntılı bir süreç nedense.Almadan atlatırım umarım o zaman gelince
Halledersin sen nasılsaEvet ablacım öyle yaparız artık
Bir ara yakın akraba olmuştuk reçelleArada olur arada ,hep olmayınca sorun yok
Kimse de uyarmiyorAslında bir, iki kilo alınca kontrol etmek lazımBiz 10 kilo alıp sonra çaresini arıyoruz
Bende onları sevmem,arada pekmez filan 1 kaşık alırımda tahini hiç sevemedim.Ben reçel değilde tahin pekmez, tahin helvası severim
Kaç kilosun şimdiKimse de uyarmiyorbenim ölçütüm sadece kiyafetlerim ,kimseye inanmıyorum artik
Başladım artık ablacım deneyeceğim. Tatlı, karbonhidrat çıkardım. 10 kilo versem süper olacakŞekerli onlarda ondan vermiyotrlar herhalde.
Umarım öyle olur sıkıntılı bir süreç nedense.
Halledersin sen nasılsa
Bir ara yakın akraba olmuştuk reçelle
Umarım, normal tabii hormonlarla ilgili tüm vücudun çalışma sistemiŞekerli onlarda ondan vermiyotrlar herhalde.
Umarım öyle olur sıkıntılı bir süreç nedense.
Halledersin sen nasılsa
Bir ara yakın akraba olmuştuk reçelle
Bizde işte reçel çok yemeyiz. Yazın çilek reçeli yaptım duruyorBende onları sevmem,arada pekmez filan 1 kaşık alırımda tahini hiç sevemedim.
Gelsene bizim diyet bölümüne halede orada.Başladım artık ablacım deneyeceğim. Tatlı, karbonhidrat çıkardım. 10 kilo versem süper olacak
Tartilinca kilo alıyorum diye asla tartilmiyorum benKaç kilosun şimdi
Aynen hormon kalmıyor vücutta oda sıkıntı yapıyor hep.Umarım, normal tabii hormonlarla ilgili tüm vücudun çalışma sistemi
Bende çok yememde o dönem dadanmıştım reçele.Bizde işte reçel çok yemeyiz. Yazın çilek reçeli yaptım duruyor