Abla hep ellerimizi yüzünden oluyor7 ayda 16 kilo gitti,çok durdu ara ara gene verdim.
Şımarcam şimdi varya
Birde çok ta yemiyorum yani,bir süredir tatlı kurbanı oldum artur yüzüğnden
Fazlası da hasta gibi oluyor insan ,bence gayet ideal şu anKesinlikle daha fazla giderdide bırakmıştım gidecem diye.
Aç yaşıyoruz resmen şekercimSağol şekerciğim, dikkat ediyorum ben de elimden geldiğince
Hain erkekler,kendileri almıyor çünküAbla hep ellerimizi yüzünden oluyor
Eşim her buraya geldiğinde ben 3 kilo atıyorum. O gidince tekrar düşüyorum
Yok abla eşim bu yıl aldı. Hep dengesiz beslenmektenHain erkekler,kendileri almıyor çünkü
Gayet normal değilmi yeniyor kalabalık olunca.Abla hep ellerimizi yüzünden oluyor
Eşim her buraya geldiğinde ben 3 kilo atıyorum. O gidince tekrar düşüyorum
Bir dönem 45 filandım yani,tansiyon baş dönmelerim hep oluyordu,şimdi daha rahatım.Fazlası da hasta gibi oluyor insan ,bence gayet ideal şu an
Nereye kadar yani buda.Öyle sekercigim
Normal onunda kilo alması düzeni yok çünkü.Yok abla eşim bu yıl aldı. Hep dengesiz beslenmekten7-8 kilo aldı bir yılda
40 mı5 ? Çok az ama o da ,benim de bünyem kaldırmaz o kadar olsamGayet normal değilmi yeniyor kalabalık olunca.
Bende gittiğimde hemen alıp geliyorum sonra gene dikkat oluyor.
Bir dönem 45 filandım yani,tansiyon baş dönmelerim hep oluyordu,şimdi daha rahatım.
Abartmadan, dikkatli beslenmek en iyisi işteNereye kadar yani buda.
Normal onunda kilo alması düzeni yok çünkü.
Yok abla eşim bu yıl aldı. Hep dengesiz beslenmekten7-8 kilo aldı bir yılda
Vallaha bak 45 kiloydum çok uzun yıllar hep bu kilodaydım,sonradan buraya gelince toparlandım biraz.40 mı5 ? Çok az ama o da ,benim de bünyem kaldırmaz o kadar olsam
Abla fazla yemek değil, bizim bulgur yemekleri ödem yapıyor. Tabi zamanla yerleşiyor. Eşim gelince kiraz yaprağı sarması, kuru dolma, fellah köftesi, çiğköfte bunları istiyorGayet normal değilmi yeniyor kalabalık olunca.
Bende gittiğimde hemen alıp geliyorum sonra gene dikkat oluyor.
Bir dönem 45 filandım yani,tansiyon baş dönmelerim hep oluyordu,şimdi daha rahatım.
Diyet öncesi ekmek arası reçel döküp yiyordum düşün artıkAbartmadan, dikkatli beslenmek en iyisi işte
Aşkom ben yemekleri hep dengeli yaparım. Sebze, et, tavuk, balık, hamurişi, bulgur. Hiç kilo almıyordu. Temmuz ayına kadar karakolda kaldı. Sonra annesinde kalıyor. Onlarda hamurişi, bulgur daha çok yapıyorlar. Benim eşimde yemeği seviyor. Birde yürüyüş, hareket yok
Evet ablam düzen yok, hareket yokNereye kadar yani buda.
Normal onunda kilo alması düzeni yok çünkü.
O dönemde de alınıyormuş evet . Sen bu halini koru yeterli bence zatenVallaha bak 45 kiloydum çok uzun yıllar hep bu kilodaydım,sonradan buraya gelince toparlandım biraz.
Sonrada menapoz derdi mahvetti beni.
Bulgur şişirir tabi ödem yapar hemen.Abla fazla yemek değil, bizim bulgur yemekleri ödem yapıyor. Tabi zamanla yerleşiyor. Eşim gelince kiraz yaprağı sarması, kuru dolma, fellah köftesi, çiğköfte bunları istiyor
Sebze falan yemeyince direk yerleşiyor.
Ben normalde yemek sonrası pek yemem. O gelince tatlı oluyor, çerez oluyor. Gerçi eşim genelde hep yer
Ama kontrol altına almam lazım. Ona yapacağım yemeyeceğim
İnşallah aşkom,çok normal tabii ki alması, düzen olmayıncaAşkom ben yemekleri hep dengeli yaparım. Sebze, et, tavuk, balık, hamurişi, bulgur. Hiç kilo almıyordu. Temmuz ayına kadar karakolda kaldı. Sonra annesinde kalıyor. Onlarda hamurişi, bulgur daha çok yapıyorlar. Benim eşimde yemeği seviyor. Birde yürüyüş, hareket yok
Ama verecek inşallah
Hepimizin öyle zamanları oldu ,kabul edelimDiyet öncesi ekmek arası reçel döküp yiyordum düşün artıkkıyafetler olmamaya başlamıştı kollar şişti filan.