- 24 Eylül 2018
- 97.164
- 292.424
Çok amin aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok amin aşkom
Temem. Bir de Columbia mont beğendim. Türkiye’de 10500 lira Almanya’da 137 Euro. Onu da aldırasım var oradan. Ama bu kış giyemem, anca seneye.Hayırlı olsun canım
Alınca çantayı bizde görelim
Ohhh sefan olsunTemem. Bir de Columbia mont beğendim. Türkiye’de 10500 lira Almanya’da 137 Euro. Onu da aldırasım var oradan. Ama bu kış giyemem, anca seneye.
Allah başımdan eksik etmesin ikisini de.Ohhh sefan olsun
Annenin kıymetini bil
Çok aminAllah başımdan eksik etmesin ikisini de.
Bence gizliden okuyordur ,kızma diye yazmaz ders calismazsa küsersin diyeAsosyal ders çalışıyor galiba
Aşkom bizi kandırabilir. Ama puan gelince ne olacakBence gizliden okuyordur ,kızma diye yazmaz ders calismazsa küsersin diye
Öyle aşkom,konuşarak onu pişman ederizAşkom bizi kandırabilir. Ama puan gelince ne olacak
O zaman çalışmadığını anlarız
Bir ay engelleyeceğimÖyle aşkom,konuşarak onu pişman ederiz
AnlastikBir ay engelleyeceğim
Bu tarifeyi oğluma uygulamaya başladımAnlastik
Kiyamam paşama neler yapıyorsun çocuğa?Bu tarifeyi oğluma uygulamaya başladım
Ama onun ceza daha korkunç
Aşkom ders çalışıyorum deyip çalışmadığı sınavlarda belli olacak. Eğer yükselme olmazsa şöyle afilli bir beslenme çantası ve beslenme örtüsü alıp öğlen arası okula yemek götüreceğimKiyamam paşama neler yapıyorsun çocuğa?
Ooooo ,aşırı caydırıcı bir ceza aşkom,kesin ise yararAşkom ders çalışıyorum deyip çalışmadığı sınavlarda belli olacak. Eğer yükselme olmazsa şöyle afilli bir beslenme çantası ve beslenme örtüsü alıp öğlen arası okula yemek götüreceğim
Birde çıkışta sınıf kapısında bekleyeceğim
Çok yaratıcıyım değil mi aşkomOoooo ,aşırı caydırıcı bir ceza aşkom,kesin ise yarar
Her zaman ve her konuda aşkomÇok yaratıcıyım değil mi aşkom
Oğluna bunu yapan kime ne yapmazHer zaman ve her konuda aşkom
Büyük bir gözdağı oldu bence daha da gelmez,çalışırOğluna bunu yapan kime ne yapmaz
Sosyal akıllı olsun