- 24 Eylül 2018
- 97.164
- 292.424
Amin aşkomİnşallah aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aşkomİnşallah aşkom
Aynen kalan eşyalar, halılar, perdeler her şey kirli ve karışıkÇok uğraştırabilir.Aman dikkat et kendine. Kilo alınır verilir. Taşınma zamanı zaten yorulacaksın
Amin inşallahAllah şifa versin
Amin aşkom
Almaya degmeyecekse atarsın aşkoAynen kalan eşyalar, halılar, perdeler her şey kirli ve karışıkÇok uğraştırabilir.
Ben boş duramıyorum zatenEn güzeli aman ,biz yine buluyoruz saçma sapan işler ama ,sana gerek yok
İyidir kuşum her zamanki şeyler işte online alışveriş skskksks annem harçlık verdi deİyidir sen ne yapıyorsun
Atom karıncaBen boş duramıyorum zaten
Aşkom eşim topladı bakalım sağlam mı, kırık mıZaten büyük kısmı yeni alınacak.Almaya degmeyecekse atarsın aşko
Aynen o zaman da hareket halinde olacaksın zatenAynen kalan eşyalar, halılar, perdeler her şey kirli ve karışıkÇok uğraştırabilir.
Neler alıyorsunİyidir kuşum her zamanki şeyler işte online alışveriş skskksks annem harçlık verdi de
Nasip bakalımAynen o zaman da hareket halinde olacaksın zaten
Hayırlı alışverişlerİyidir kuşum her zamanki şeyler işte online alışveriş skskksks annem harçlık verdi de
Doğru aşko,onu unuttum ben . Hayırlısıyla en huzurlusuyla her şey yavaş yavaş da olsa toparlanacak inşallahAşkom eşim topladı bakalım sağlam mı, kırık mıZaten büyük kısmı yeni alınacak.
Burada bir şeyimiz yok. Yani çok az sayılır. Bunları satıp parasını göndereceğiz.
Aşkom inan insan her şeye alışıyor. Yaşayacak kadar eşyan varsa ona bile alışıyorsun. Çokta mühim değil. Misafiriz gelip gideceğizDoğru aşko,onu unuttum ben . Hayırlısıyla en huzurlusuyla her şey yavaş yavaş da olsa toparlanacak inşallah
Amin aşkım,zaten hiç bir zaman çok da gözü olan insanlar olmadık bugünümüzü aramayalim yeterAşkom inan insan her şeye alışıyor. Yaşayacak kadar eşyan varsa ona bile alışıyorsun. Çokta mühim değil. Misafiriz gelip gideceğiz
Rabbim sağlık, huzur versin
Oğlana Şimşek Mcqueenli şarjlı diş fırçası aldım. Kendime Calvin Klein çanta bakınıyorum şimdi. Hemen ezmeliyim parayı.Neler alıyorsun
Çok amin aşkomAmin aşkım,zaten hiç bir zaman çok da gözü olan insanlar olmadık bugünümüzü aramayalim yeter
Hayırlı olsun canımOğlana Şimşek Mcqueenli şarjlı diş fırçası aldım. Kendime Calvin Klein çanta bakınıyorum şimdi. Hemen ezmeliyim parayı.