- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Aslında kekli, hamurlu tatlılar dahil değil. Ama süsleme için veya bisküvi, kedi dili ile yapılan cuplar dahilCidden profiterol yasak değilmi en iyi yaptığım tatlı
Mesela senin tarifte bisküvi var. Onun gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında kekli, hamurlu tatlılar dahil değil. Ama süsleme için veya bisküvi, kedi dili ile yapılan cuplar dahilCidden profiterol yasak değilmi en iyi yaptığım tatlı
Üzüldüm canım ya gerçekten kısmetKonu belli olmadan öncede keşke profiterollü konu olsa diyordum göz göre göre gittiiiiğğğğ
Gercekten mi kazanayım bana ev hediyesi gelsin yaZaten sütlaç kazanmış hep eskileri kurcaladım da milletçe sütlaç aşkımızın önüne geçemiyor kimseler
Ama iş sunumda bitiyorZaten sütlaç kazanmış hep eskileri kurcaladım da milletçe sütlaç aşkımızın önüne geçemiyor kimseler
Sütlaç hep kazanmadı ama hep iyi oy alırZaten sütlaç kazanmış hep eskileri kurcaladım da milletçe sütlaç aşkımızın önüne geçemiyor kimseler
Profiterol bir aşktırCidden profiterol yasak değilmi en iyi yaptığım tatlı
Aşkom profiterol, trileçe, soğuk baklava, sütlü nuriye, pasta türevlerini dahil etmedimAma cupta yalancı olanlar yapılabilirÜzüldüm canım ya gerçekten kısmet
O zaman tamam yalancılık yapamazdım gerçeği yoksa rahatladımHayır profiterol yok ama cupta kedi dili ile yapılan yalancı profiterol yapılacak
Aşkım sen mutfak dolabında yer aç şimdidenGercekten mi kazanayım bana ev hediyesi gelsin ya
Yok canım dahil değilO zaman tamam yalancılık yapamazdım gerçeği yoksa rahatladım
KeskemmmAşkım sen mutfak dolabında yer aç şimdiden
Sunum çok etkiliyorAşkım sen mutfak dolabında yer aç şimdiden
Sütlaçta aklıma geldi ama her zaman ki gibi ilk aklıma geleni söylemedimSütlaç hep kazanmadı ama hep iyi oy alır
Canım sütlaç genelde ilk 10 dakika içinde alınmış oluyorSütlaçta aklıma geldi ama her zaman ki gibi ilk aklıma geleni söylemedim
evet süslenmeye müsait şeyler özellikle göze daha güzel geliyorSunum çok etkiliyor
Bazı kategorilerde sunum+tarif etkili oluyor. Kk garip bazen bizde çözemiyoruzevet süslenmeye müsait şeyler özellikle göze daha güzel geliyor
İşte ben ilk dakikalarda senin mesaj kutunu açtım hazır olda bekledim kk ekibi beni heryerden dürttü çağırdı sağolsunlar yoksa ben leylaCanım sütlaç genelde ilk 10 dakika içinde alınmış oluyor
Boş yere üzüldüm o zaman aşkoAşkom profiterol, trileçe, soğuk baklava, sütlü nuriye, pasta türevlerini dahil etmedimAma cupta yalancı olanlar yapılabilir
Zamanla herkes uzman oluyorİşte ben ilk dakikalarda senin mesaj kutunu açtım hazır olda bekledim kk ekibi beni heryerden dürttü çağırdı sağolsunlar yoksa ben leyla
Sana kıyamam üzülme aşkomBoş yere üzüldüm o zaman aşko