- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.147
Verirsin bence. Çok fazlan yokKilolu değilim yani göstermiyorum. Ama bir 5-7 kilo aradı versem mutlu olacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verirsin bence. Çok fazlan yokKilolu değilim yani göstermiyorum. Ama bir 5-7 kilo aradı versem mutlu olacağım.
Ben tartilirsam kilo alıyorum ama kiyafetlerim ayni ,önemli olan da o ,herkese küçük gelen kıyafetleri topluyorum benKimse de kilosunu demiyor
Hastalık hormonlar vs de etkiliyor tabi. Şimdi nasılsın?
Evet haşimato var, demir eksikliği var birde hormonlar Gerçi takılan spinal kilo yapar dediler yapmadı.Kimse de kilosunu demiyor
Hastalık hormonlar vs de etkiliyor tabi. Şimdi nasılsın?
Aşkom eskiden çok rahat veriyordum. Hiç bu kadar sorun yaşamamıştım. Yaş mı etkiliyor yoksa bu son hastalıklarım mı bilmiyorum.Tiroid olduğu halde vermek zor oluyor ,üstüne hasimato
Önemli olan sağlığın zaten ,amanEvet haşimato var, demir eksikliği var birde hormonlar Gerçi takılan spinal kilo yapar dediler yapmadı.
Yani çok iyiyim diyemem. Ama eskiye göre iyiyim.
Ağır iş yapmamam, ağır kaldıramam lazım. Yoksa kötü oluyorum.
İyidir sen ne yapıyorsunNaber krem karamellerim
Öyle aşkom çok zorlamıyorum.Önemli olan sağlığın zaten ,aman
Tiroid çok büyük etken aşkom ya ,başkasının 3 kati uğraş vermek lazım ki vücut kilo vermeye başlasınAşkom eskiden çok rahat veriyordum. Hiç bu kadar sorun yaşamamıştım. Yaş mı etkiliyor yoksa bu son hastalıklarım mı bilmiyorum.
İnşallah bakalımVerirsin bence. Çok fazlan yok
Aman aşkoÖyle aşkom çok zorlamıyorum.
Haşimato ve son evre benimkiTiroid çok büyük etken aşkom ya ,başkasının 3 kati uğraş vermek lazım ki vücut kilo vermeye başlasın
Sıcak tahanli gibiyim,mayisikNaber krem karamellerim
Ev küçük eşya azİş çok olmuyor zatenAman aşko
İnşallah, bir dene bakalım hafiften ,insallah sonuç alırsınHaşimato ve son evre benimki
Umarım bu sefer zorlamaz.
Aman dikkat et kendine. Kilo alınır verilir. Taşınma zamanı zaten yorulacaksınEvet haşimato var, demir eksikliği var birde hormonlar Gerçi takılan spinal kilo yapar dediler yapmadı.
Yani çok iyiyim diyemem. Ama eskiye göre iyiyim.
Ağır iş yapmamam, ağır kaldıramam lazım. Yoksa kötü oluyorum.
İnşallah aşkomİnşallah, bir dene bakalım hafiften ,insallah sonuç alırsın
En güzeli aman ,biz yine buluyoruz saçma sapan işler ama ,sana gerek yokEv küçük eşya azİş çok olmuyor zaten
Allah şifa versinHaşimato ve son evre benimki
Umarım bu sefer zorlamaz.