- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Elticim sen yine yaparsınBeni tanımıyorsun Zekta
Manyak bir stokçuyumdur.
Normalde şimdiye yufkalarım, eriştelerim, mantılarım, sarmalarım ve içli köftelerim hazırdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elticim sen yine yaparsınBeni tanımıyorsun Zekta
Manyak bir stokçuyumdur.
Normalde şimdiye yufkalarım, eriştelerim, mantılarım, sarmalarım ve içli köftelerim hazırdı.
Oğlan büyüdü ya, adam oldu resmen. Kızlar neden diyette elticim, form koruma için mi?Ben hiçbir şey yapmadım zaten Diyetteyiz bir oğlan var. Onada günlük yapıyorum
Ben de bıktım okuldan ramazanda nasıl olacak bakalımIi
Şükür şimdi daha iyi
Allah iyilik versin inşallah. Benimkiler de iyi okuldan bıkmış vaziyette her biri
Evet canım büyüdü boyu bana yaklaştı yaza geçerOğlan büyüdü ya, adam oldu resmen. Kızlar neden diyette elticim, form koruma için mi?
Oruç geçen sene yasaklanmıştı, bakalım bu sene deneyeceğim, aynı sıkıntılar olursa oruçsuz geçecek yine. O zaman evde olduğum saatlerde bir şeyler yaparım belki.
Yarın açılacak canım ramazan sofrası yapacağız. Ramazanı bekledik.Nevreste geçen gün sormuş muydum unuttum yeni kategori neden açılmadı? Ramazan diye mi?
Evet ramazan sofraları yapacağız. Katılacak mısın?Herkeze iyi akşamlar Yeni kategori yarın akşam mi başlayacak?
20.00-21.00 değil mi aşko tahmini. ?Evet ramazan sofraları yapacağız. Katılacak mısın?
Allah kolaylık versin inşallah kolay geçerBen de bıktım okuldan ramazanda nasıl olacak bakalım
Bu kadar mıEvet baklava, magnolia, sütlaç yasak
Ben menü düşündükçe ağzım sulanıyor bugün beyti ve tirit geldi aklımaTarif derya deniz. Herkes çökertmenin güllacın peşinde. Çok zor geçecek
Evet aşkom20.00-21.00 değil mi aşko tahmini. ?
Sen ne istiyorsun nane elimdekini miBu kadar mı
Daha ne istersin kulağıma söyleBu kadar mı
Yok yok nanenin ağzından kaçtıDaha ne istersin kulağıma söyle
Tamam aşkomEvet aşkom
Künefe hep yasak ya bu ay serbest se kapıda yatayımDaha ne istersin kulağıma söyle
Ben bu ay etkisiz elemanın zaten merak etmeSen ne istiyorsun nane elimdekini mi