- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
ramazanda yağlamayla kim uğraşacak acaba :))Tantuni ve kayseri yağlaması yasak başka ne istersen al
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ramazanda yağlamayla kim uğraşacak acaba :))Tantuni ve kayseri yağlaması yasak başka ne istersen al
Sende herşeye talipsin Nevoş az hele dur. Tabi sende haklısın. Fasülyelikte bitti Heyecan doruktaBen yapayım onları siz rahat olun
Hahahahah ben düşünmedim valla kimsenin almayacağı şeyleri düşünüyorumBen onları düşünüyorum Allah için. Gizlimiz saklımız yok
Gerisi serbest okEvet baklava, magnolia, sütlaç yasak
Yanlış yoldasın. Tülaaay evine geri dönHahahahah ben düşünmedim valla kimsenin almayacağı şeyleri düşünüyorum
Nevoş kemal paşa oluyor mu ya hazır direkt şerbete attığımızBen yapayım onları siz rahat olun
Ben yapabilirim istersenizramazanda yağlamayla kim uğraşacak acaba :))
Tatlım güzel ama cano bence çoğu kişi seviyo tabi alabilirsem :)Yanlış yoldasın. Tülaaay evine geri dön
Olmaz tabi kiNevoş kemal paşa oluyor mu ya hazır direkt şerbete attığımız
Evet yarın akşamYarın mı alıyoruz
8 di mi abla liste hazır bekliyorumEvet yarın akşam
ya bendemi yapsam acaba onu çok mantıklı liste yapmak… Nevoş sen işin ehli olmuşsun yaparsın :))Ben yapabilirim isterseniz
Biz her yıl ailece oturup ramazan listesi yapardık.
25 tarif ve listede ne varsa o gün hangisini istiyorsam yapardım.
Kayseri yağlanması olmazsa olmazı
İki yıldır yapamıyoruz. Akşama kadar yapılır ya
Aynen ya yemek takımlarım, eşsiz çatal kaşıklarımla ve ben hazırızSende herşeye talipsin Nevoş az hele dur. Tabi sende haklısın. Fasülyelikte bitti Heyecan dorukta
Tahmin etmiştimOlmaz tabi ki
8 de açarım be zaman açılırsa8 di mi abla liste hazır bekliyorum
Neymiş o şerbetli mi sütlü müTatlım güzel ama cano bence çoğu kişi seviyo tabi alabilirsem :)
menünle hepsini sollarsınAynen ya yemek takımlarım, eşsiz çatal kaşıklarımla ve ben hazırız
Durun bari menüm güzel olsun
Evet çok rahat oluyordu. Yani günlük değil. 25 ana yemek adı oluyordu. Yaptığımı çiziyordum. Niye 25 arada kalan yemek falan oluyorduya bendemi yapsam acaba onu çok mantıklı liste yapmak… Nevoş sen işin ehli olmuşsun yaparsın :))
Sayende oturttummenünle hepsini sollarsın