Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
profiterol inşallah yazdıktan sonra alan olmazsaNeymiş o şerbetli mi sütlü mü
Yasom yine marifetliğini konuşturuyorsun
Bir ana yemek var aklımda, yedeklemedim kimse seçmez diye. Ama aklımdaki tatlının adı yok, uydurmasyon olacak. Olur mu Elticim Nevreste ?
Olur elticim nasıl istersen
Bir ana yemek var aklımda, yedeklemedim kimse seçmez diye. Ama aklımdaki tatlının adı yok, uydurmasyon olacak. Olur mu Elticim Nevreste ?
Ben de yapayım bu akşam :)) Öyle deme nevoşum çocukların var sen varsın kocaman bi ailesiniz şartlar şimdilik böyle gerektirsede canınız sağolsun inşallah bir dahaki ramazana eşinle beraber olursunuzEvet çok rahat oluyordu. Yani günlük değil. 25 ana yemek adı oluyordu. Yaptığımı çiziyordum. Niye 25 arada kalan yemek falan oluyordu
Eşim yok, aile gibi değiliz bize ramazan yok gibiYapsam ne farkeder
Benim de eşim yokEvet çok rahat oluyordu. Yani günlük değil. 25 ana yemek adı oluyordu. Yaptığımı çiziyordum. Niye 25 arada kalan yemek falan oluyordu
Eşim yok, aile gibi değiliz bize ramazan yok gibiYapsam ne farkeder
Ne marifet ne marifet Canom, Ramazan’a hazırlık yapamadım.Yasom yine marifetliğini konuşturuyorsun
Ne yapacan8 di mi abla liste hazır bekliyorum
Eee daha ne olsun onları yapmayan da var ellerine sağlık. Afiyetle tüketin inşallahNe marifet ne marifet Canom, Ramazan’a hazırlık yapamadım.
Birkaç çeşit börek attım dondurucuya, azıcıkta mantı ve köfte.
Ne içli köfte, ne sarma bunlar yuk.
Senin neden kuzuBenim de eşim yok
İnşallah canım benimBen de yapayım bu akşam :)) Öyle deme nevoşum çocukların var sen varsın kocaman bi ailesiniz şartlar şimdilik böyle gerektirsede canınız sağolsun inşallah bir dahaki ramazana eşinle beraber olursunuz
Daha ne olacaktı ki :)Ne marifet ne marifet Canom, Ramazan’a hazırlık yapamadım.
Birkaç çeşit börek attım dondurucuya, azıcıkta mantı ve köfte.
Ne içli köfte, ne sarma bunlar yuk.
Sadece eş değil aslında evimde gibi değilim. Ondan iki yıldır buruk geçiyorBenim de eşim yok
İnşallah Canom.Eee daha ne olsun onları yapmayan da var ellerine sağlık. Afiyetle tüketin inşallah
Benim eşim genelde şehir dışında zatenSenin neden kuzu
Evet siz ramazan hazırlığı baya yapıyordunuz önceden Sağlık olsun. Gün içinde de yaparsınİnşallah Canom.
Alışkın değilim ya, sanki hiçbir şey yapmamışım gibi geliyor.
Ben hiçbir şey yapmadım zaten diyetteyiz bir oğlan var. Ona da günlük yapıyorumİnşallah Canom.
Alışkın değilim ya, sanki hiçbir şey yapmamışım gibi geliyor.
Zor ya Allah kolaylık versin canımBenim eşim genelde şehir dışında zaten
Beni tanımıyorsun ZektaDaha ne olacaktı ki :)