- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
Maalesef. Hiç sevmez ona göre böyle şeyler saçma sapan ve gereksizBenimki de evde ama seninki bi haberdi gerçi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef. Hiç sevmez ona göre böyle şeyler saçma sapan ve gereksizBenimki de evde ama seninki bi haberdi gerçi
Klasik erkek kafasıMaalesef. Hiç sevmez ona göre böyle şeyler saçma sapan ve gereksiz
Yok ya artık biliyordur. Fotosunu bile paylaşıyorBenimki de evde ama seninki bi haberdi gerçi
Yoooo alakası yok Ben alacağım senin menü elimdeBende Jenna ya yazacağım menümüz kimseye vermem
Foto muYok ya artık biliyordur. Fotosunu bile paylaşıyor
Vermem bir sürü tarif varYoooo alakası yok Ben alacağım senin menü elimde
Görmedin miFoto mu
Yoo görmedimGörmedin mi
Aşkom verirÖnce alan kazanır Jenna16 jennoo aşko sakın verme 3 kg pattise anlaşalım
Hadi yaYoo görmedim
Evet bana verir bende onu diyorumAşkom verir
Merak ettim bak şimdiHadi ya
Sana sadece ben verebilirimEvet bana verir bende onu diyorum
Tüh bu olmadı şimdiSana sadece ben verebilirim
Milyon tane popüler ana yemek varTüh bu olmadı şimdi
Tamam sen seçMilyon tane popüler ana yemek var
Yok ciddi söyledim aslında katılmış olayım diye alacağım yemek çok kişi katılırsa yapmayabilirimYav he hee bakıyorum sende öğrenmişsin buranın yol yordamını
Orası hiç belli olmaz. Nasipse seni gelir bulur Hayırlısı olsunYok ciddi söyledim aslında katılmış olayım diye alacağım yemek çok kişi katılırsa yapmayabilirim
Şöyle 15 kişi olsak fena olmazYok ciddi söyledim aslında katılmış olayım diye alacağım yemek çok kişi katılırsa yapmayabilirim