- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.986
- 43
26 yım benYok canım daha neler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 yım benYok canım daha neler
Bu. kadar yemeğin içinde iyi bileDaha ne olsun
Nazar değse keşkeBulldozer gibiyiz aşko
Yokum dimi, yokumdurYok canım daha neler
Maşallah canımBu. kadar yemeğin içinde iyi bile
Kaç kilosun? Bi ara yürüyüş yapıyordun26 yım ben
Olmayacak şeylere değiyorNazar değse keşke
Sen yoksun aşkom 10 numeroYokum dimi, yokumdur
Fotolarda kilosu gayet iyi duruyorSen yoksun aşkom 10 numero
Evde hareket ediyorum ,bir kaç videom var kilom kaç bilmiyorumKaç kilosun? Bi ara yürüyüş yapıyordun
Çok kiloyum. Ya 3-4 yıldır aynı kilodayım. Ama biraz versem iyi olacak. Ben bu hastalık olduğundan beri çok yürümüyorum. Geçen yıl buraya gelince mecburiyetten yürüdüm. Şimdi en fazla 5 binKaç kilosun? Bi ara yürüyüş yapıyordun
Sağol Zano'mFotolarda kilosu gayet iyi duruyor
Sağol aşkomSen yoksun aşkom 10 numero
MaşallahEvde hareket ediyorum ,bir kaç videom var kilom kaç bilmiyorum
Aslında iyi duruyorsun ama insan kendini bilir tabii ,hareketlere bile yansıyor hemenÇok kiloyum. Ya 3-4 yıldır aynı kilodayım. Ama biraz versem iyi olacak. Ben bu hastalık olduğundan beri çok yürümüyorum. Geçen yıl buraya gelince mecburiyetten yürüdüm. Şimdi en fazla 5 bin
Maşallah
Yav he he26 yım ben
Kilolu değilim yani göstermiyorum. Ama bir 5-7 kilo aradı versem mutlu olacağım.Aslında iyi duruyorsun ama insan kendini bilir tabii ,hareketlere bile yansıyor hemen
Kimse de kilosunu demiyorÇok kiloyum. Ya 3-4 yıldır aynı kilodayım. Ama biraz versem iyi olacak. Ben bu hastalık olduğundan beri çok yürümüyorum. Geçen yıl buraya gelince mecburiyetten yürüdüm. Şimdi en fazla 5 bin
Verirsin verirsinKilolu değilim yani göstermiyorum. Ama bir 5-7 kilo aradı versem mutlu olacağım.