Ben üzerine sarımsaklı yoğurt ve sosla servis yapıyorumAa evet bak. Dolmasını da yapıyorum. Yanına cacıkla severim
İştah açıcı bir muhabbet oluyorBen üzerine sarımsaklı yoğurt ve sosla servis yapıyorum
Bu sefer beni kandıramazsın çünkü Ramazan zor yaaa... gelen giden oturan kalkan yazılıya gelen... cuzler tesbihler ... 2 çocukBakarız ya
Benden planlaması olsun sizden sofralar, çok hoşuma giderse belki birinize gelirimOlursun canımNiye olmayasın.
Bende domates dolmasına bayılıyorum yaaaaİştah açıcı bir muhabbet oluyor
Geçende soğan dolması yaptım. Oda çok güzel oluyor
Onu yazın yapıyorum. Biber dolması yaparken iç artıyor. Kalanla da domates dolduruyorum. Güzel oluyorBende domates dolmasına bayılıyorum yaaaa
Hepinize tavsiye ederim
Diyette geçen yaptım.İştah açıcı bir muhabbet oluyor
Geçende soğan dolması yaptım. Oda çok güzel oluyor
Ben de hep iç artmasından dolayı yaparım ama ilk de onu yerimOnu yazın yapıyorum. Biber dolması yaparken iç artıyor. Kalanla da domates dolduruyorum. Güzel oluyor
Benimde annem yapardı. Ben de kıyma ve pirinç kullandım. Nar ekşiliDiyette geçen yaptım.Ben bulgur ve kıyma ile yaparım. İçini az oydum yarım çay bardağı bulgur ile yaptım. 4 kişilik oldu Demokraside çareler tükenmez
Oda güzel oluyor. Bende birkaç kez yaptım
Yaz dolması diyorlar yaBen de hep iç artmasından dolayı yaparım ama ilk de onu yerim
Biz 10 buçukta yatıyoruz hep daha var vakitleriBende iyi ne olsun. Çocukların uyumasını bekliyorum
Tamam anlaştıkBu sefer beni kandıramazsın çünkü Ramazan zor yaaa... gelen giden oturan kalkan yazılıya gelen... cuzler tesbihler ... 2 çocukaman amannmm
Benden planlaması olsun sizden sofralar, çok hoşuma giderse belki birinize gelirim
Senin çocuklar büyük maşallahBiz 10 buçukta yatıyoruz hep daha var vakitleri
O ağzımın tadında aldım zaten 15 kiloyuYaz dolması diyorlar yakarışık ondan bundan. Aşırı iyi oluyor valla Ağzının tadını biliyorsun
Benimkiler kabak dolmasını çok seviyor. Gerçi dolmayı genel olarak seviyorlar.Benimde annem yapardı. Ben de kıyma ve pirinç kullandım. Nar ekşiliArada bir değişik yemekler iyi oluyor.
Evet kilo olayı sıkıntıO ağzımın tadında aldım zaten 15 kiloyuşimdi kim verecekse onları
Sen konuşuyorsun Ben diyette oldugumu unutup yiyorumBenimkiler kabak dolmasını çok seviyor. Gerçi dolmayı genel olarak seviyorlar.
Kuru dolmayı nar ekşisi ile birlikte seviyor benimkiler
Ya ben diyetteyim ve iki gündür yağsız yoğurtlu kabak yiyorum. Neler konuşuyorum
Eşim beş gün kaldı. Sadece 3 gün kaçamak yaptım oda her öğünde değil. Bir sefer tatlı yedim. Artı 3 kilo geldi ve şükür bir kilo kaldıEvet kilo olayı sıkıntıBirde bünye almaya meyilliyse zor gerçekten. Alırken kolay verirken zor
Eee iştahımız açıldı. Yarın herkes bir tencere dolma patlatsınBenimkiler kabak dolmasını çok seviyor. Gerçi dolmayı genel olarak seviyorlar.
Kuru dolmayı nar ekşisi ile birlikte seviyor benimkiler
Ya ben diyetteyim ve iki gündür yağsız yoğurtlu kabak yiyorum. Neler konuşuyorum
Yeme bırakSen konuşuyorsun Ben diyette oldugumu unutup yiyorum