- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Amaann keşke yesek kilo almasakEşim beş gün kaldı. Sadece 3 gün kaçamak yaptım oda her öğünde değil. Bir sefer tatlı yedim. Artı 3 kilo geldi ve şükür bir kilo kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaann keşke yesek kilo almasakEşim beş gün kaldı. Sadece 3 gün kaçamak yaptım oda her öğünde değil. Bir sefer tatlı yedim. Artı 3 kilo geldi ve şükür bir kilo kaldı
Çok güzel dolma yaparımDaha yeni yaptım. Cumartesi karışık yaptım. Sarma, dolmaEee iştahımız açıldı. Yarın herkes bir tencere dolma patlatsın Zaten Ramazan geliyor. Kilo gider. Hem dolma kilo yapmaz masum o kuru dolma da güzel nevoş yaa. Sizin mutfak kültürü mükemmel
Sonradan aklıma geliyor geçen bir tabak pilav yedim ayranla bulaşıkları yıkarken dedim ben diyetteydimYeme bırak
Ben vermeye başladığımda seviniyorumAmaann keşke yesek kilo almasak
Sen gerçekten başlamamışsınSonradan aklıma geliyor geçen bir tabak pilav yedim ayranla bulaşıkları yıkarken dedim ben diyetteydim
sağlıkÇok güzel dolma yaparımDaha yeni yaptım. Cumartesi karışık yaptım. Sarma, dolma
Eşim bir daha gelene kadar bozmayı düşünmüyorum
Annemle karar verdik başlayacağız yarın son kez kursta kahvaltı yapalım başlayacağımSen gerçekten başlamamışsın
Hamaratlıkta zirve yapmışsınÇok güzel dolma yaparımDaha yeni yaptım. Cumartesi karışık yaptım. Sarma, dolma
Eşim bir daha gelene kadar bozmayı düşünmüyorum
Sağ ol canımEllerine
sağlık
Umarım başlarsınAnnemle karar verdik başlayacağız yarın son kez kursta kahvaltı yapalım başlayacağım
Aslında çok kilolu değilsin. Onu da verirsin zaten. Olduğumuz kiloyu korusak yeterBen vermeye başladığımda seviniyorum
Alması kolay zaten
Yemek yapmayı senin gibi seviyorum. O bana iş gibi gelmiyor. Birgün de kiraz yaprağı yaptımHamaratlıkta zirve yapmışsın
Göründüğümden fazla çıkıyorum tartıdaAslında çok kilolu değilsin. Onu da verirsin zaten. Olduğumuz kiloyu korusak yeter
O artı dolmadan değil tatlıdan olmuştur Kiraz yaprağını da merak ediyorum Taşınınca kiraz mevsimi bir köy yaparımYemek yapmayı senin gibi seviyorum. O bana iş gibi gelmiyor. Birgün de kiraz yaprağı yaptım
O ikisi dışında kaçamak yok ama artı var
Bana da o kadar kilolu gözükmüyorsun 90 değilde 70 gibi diyorlar ciddi ciddi böyle diyorlarGöründüğümden fazla çıkıyorum tartıda
Tartı bozukturGöründüğümden fazla çıkıyorum tartıda
Mutlaka yap canımO artı dolmadan değil tatlıdan olmuştur Kiraz yaprağını da merak ediyorum Taşınınca kiraz mevsimi bir köy yaparım
Kasımız fazla demekCidden 90 mı oldunBana da o kadar kilolu gözükmüyorsun 90 değilde 70 gibi diyorlar ciddi ciddi böyle diyorlar
Heee bak gördün mü Hep dolma dedin, ortaya helva çıktı. Kesin onun suçuMutlaka yap canım
Evet ya balık sonrası un helvası yedim
Bir bana mı bozukTartı bozuktur