- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.840
Çok duyuyorum bu ara kabak detoksunu. Hiç bakmadım nasıl bir şey ama onu yapacağıma şişman kalırım daha iyi.Senin diyet yapman zor ya
Eşim 5 gün kaldı. Ben bile yeni olduğu halde bozdum. İki gündür kabak yiyorum
Bir güzel bir güzel anlatamam
Yapma boşverÇok duyuyorum bu ara kabak detoksunu. Hiç bakmadım nasıl bir şey ama onu yapacağıma şişman kalırım daha iyi.
Nasıl bişey o. Sabah akşam kabak mı yeniyorÇok duyuyorum bu ara kabak detoksunu. Hiç bakmadım nasıl bir şey ama onu yapacağıma şişman kalırım daha iyi.
Ramazan sofraları geliyorUyi akşamlar kızlar nasılsıniz?
Var mi yeni tarifler icin ip ucu, yoksa ramazan sofralari mi geliyor?
Hic başaramadığı bir olay, gerçi diğerlerinde de başarılı olamadımRamazan sofraları geliyor
Ramazan sofrası yapacağız inşallahUyi akşamlar kızlar nasılsıniz?
Var mi yeni tarifler icin ip ucu, yoksa ramazan sofralari mi geliyor?
Bakarız yaHic başaramadığı bir olay, gerçi diğerlerinde de başarılı olamadım
O yuzden oy verip kaçıyorum
Olursun canımHic başaramadığı bir olay, gerçi diğerlerinde de başarılı olamadım
O yuzden oy verip kaçıyorum
Kabak sadece kızartma mücver ve soteleyip yoğurtlayınca güzel. Öyle bir şeyse ben de yaparım.Nasıl bişey o. Sabah akşam kabak mı yeniyor
NaberHayırlı akşamlar yavrular
İyi son ödevleri yapıyoruz bitti bitecek senden naber
Ona bende okeyim. Böyle detoksa can kurbanKabak sadece kızartma mücver ve soteleyip yoğurtlayınca güzel. Öyle bir şeyse ben de yaparım.
Bende iyi ne olsun. Çocukların uyumasını bekliyorumİyi son ödevleri yapıyoruz bitti bitecek senden naber
Fırında mücver iyi oluyor. Bir, iki kaşık yulaf ya da sivez unuyla yapıyorumKabak sadece kızartma mücver ve soteleyip yoğurtlayınca güzel. Öyle bir şeyse ben de yaparım.
Dolması çok güzel oluyorOna bende okeyim. Böyle detoksa can kurbanama bence direk buharda, yada haşlama yada ızgara
Bizde mücver, çorba, ve kızarma da gidiyor
Bu ay benden pasRamazan sofrası yapacağız inşallah
Hiç diyet yapmadım. Birgün mecbur kalacağım gibiFırında mücver iyi oluyor. Bir, iki kaşık yulaf ya da sivez unuyla yapıyorum
Aa evet bak. Dolmasını da yapıyorum. Yanına cacıkla severimDolması çok güzel oluyor