- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Tamam ama kaybolmaBu ay benden pas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ama kaybolmaBu ay benden pas
Ben üzerine sarımsaklı yoğurt ve sosla servis yapıyorumAa evet bak. Dolmasını da yapıyorum. Yanına cacıkla severim
İştah açıcı bir muhabbet oluyorBen üzerine sarımsaklı yoğurt ve sosla servis yapıyorum
Bu sefer beni kandıramazsın çünkü Ramazan zor yaaa... gelen giden oturan kalkan yazılıya gelen... cuzler tesbihler ... 2 çocuk aman amannmmBakarız ya
Benden planlaması olsun sizden sofralar, çok hoşuma giderse belki birinize gelirimOlursun canım Niye olmayasın.
Bende domates dolmasına bayılıyorum yaaaaİştah açıcı bir muhabbet oluyor
Geçende soğan dolması yaptım. Oda çok güzel oluyor
Onu yazın yapıyorum. Biber dolması yaparken iç artıyor. Kalanla da domates dolduruyorum. Güzel oluyorBende domates dolmasına bayılıyorum yaaaa
Hepinize tavsiye ederim
Diyette geçen yaptım. Ben bulgur ve kıyma ile yaparım. İçini az oydum yarım çay bardağı bulgur ile yaptım. 4 kişilik olduDemokraside çareler tükenmezİştah açıcı bir muhabbet oluyor
Geçende soğan dolması yaptım. Oda çok güzel oluyor
Ben de hep iç artmasından dolayı yaparım ama ilk de onu yerimOnu yazın yapıyorum. Biber dolması yaparken iç artıyor. Kalanla da domates dolduruyorum. Güzel oluyor
Benimde annem yapardı. Ben de kıyma ve pirinç kullandım. Nar ekşili Arada bir değişik yemekler iyi oluyor.Diyette geçen yaptım. Ben bulgur ve kıyma ile yaparım. İçini az oydum yarım çay bardağı bulgur ile yaptım. 4 kişilik olduDemokraside çareler tükenmez
Oda güzel oluyor. Bende birkaç kez yaptım
Yaz dolması diyorlar ya karışık ondan bundan. Aşırı iyi oluyor valla Ağzının tadını biliyorsunBen de hep iç artmasından dolayı yaparım ama ilk de onu yerim
Biz 10 buçukta yatıyoruz hep daha var vakitleriBende iyi ne olsun. Çocukların uyumasını bekliyorum
Tamam anlaştıkBu sefer beni kandıramazsın çünkü Ramazan zor yaaa... gelen giden oturan kalkan yazılıya gelen... cuzler tesbihler ... 2 çocuk aman amannmm
Benden planlaması olsun sizden sofralar, çok hoşuma giderse belki birinize gelirim
Senin çocuklar büyük maşallah Ben uyutayım da kafa dinleyeyim modundayımBiz 10 buçukta yatıyoruz hep daha var vakitleri
O ağzımın tadında aldım zaten 15 kiloyu şimdi kim verecekse onlarıYaz dolması diyorlar ya karışık ondan bundan. Aşırı iyi oluyor valla Ağzının tadını biliyorsun
Benimkiler kabak dolmasını çok seviyor. Gerçi dolmayı genel olarak seviyorlar.Benimde annem yapardı. Ben de kıyma ve pirinç kullandım. Nar ekşili Arada bir değişik yemekler iyi oluyor.
Evet kilo olayı sıkıntı Birde bünye almaya meyilliyse zor gerçekten. Alırken kolay verirken zorO ağzımın tadında aldım zaten 15 kiloyu şimdi kim verecekse onları
Sen konuşuyorsun Ben diyette oldugumu unutup yiyorumBenimkiler kabak dolmasını çok seviyor. Gerçi dolmayı genel olarak seviyorlar.
Kuru dolmayı nar ekşisi ile birlikte seviyor benimkiler
Ya ben diyetteyim ve iki gündür yağsız yoğurtlu kabak yiyorum. Neler konuşuyorum
Eşim beş gün kaldı. Sadece 3 gün kaçamak yaptım oda her öğünde değil. Bir sefer tatlı yedim. Artı 3 kilo geldi ve şükür bir kilo kaldıEvet kilo olayı sıkıntı Birde bünye almaya meyilliyse zor gerçekten. Alırken kolay verirken zor
Eee iştahımız açıldı. Yarın herkes bir tencere dolma patlatsın Zaten Ramazan geliyor. Kilo gider. Hem dolma kilo yapmaz masum o kuru dolma da güzel nevoş yaa. Sizin mutfak kültürü mükemmelBenimkiler kabak dolmasını çok seviyor. Gerçi dolmayı genel olarak seviyorlar.
Kuru dolmayı nar ekşisi ile birlikte seviyor benimkiler
Ya ben diyetteyim ve iki gündür yağsız yoğurtlu kabak yiyorum. Neler konuşuyorum
Yeme bırakSen konuşuyorsun Ben diyette oldugumu unutup yiyorum