- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Gü.....Söylemem tam ramazan tatlısı sayılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gü.....Söylemem tam ramazan tatlısı sayılır
İçime kurt düsürdün menüm hazırSöylemem tam ramazan tatlısı sayılır
Birincilik şeyler yok aklımda siradan pratik şeyler yeterli olur amaç katılmakGü.....
İnan o tür kategoriler belli olmuyorBirincilik şeyler yok aklımda siradan pratik şeyler yeterli olur amaç katılmak
Ramazan tatlısı denince akla ilk gelenGü.....
Herkesin ramazan tatlısı farklıdır belkiRamazan tatlısı denince akla ilk gelen
Yani olabilirHerkesin ramazan tatlısı farklıdır belki
Yulaf, süt, muz, cevizHerkesin ramazan tatlısı farklıdır belki
Tam benlik bir tatlıYulaf, süt, muz, ceviz
Aynı fikirdeyimTam benlik bir tatlı
Ben ağır yemek çok çok nadir yaparım , pilavı en son ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum, makarnayı iki hafta olmuştur yapalı.Tam benlik bir tatlı
Oh mis çilek de olursa bu iş tamamYulaf, süt, muz, ceviz
Bende diyetteyim hatta kızlarda diyet yapıyor. Bir tek oğlum var. Ona göre yemek yapıyorumBen ağır yemek çok çok nadir yaparım , pilavı en son ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum, makarnayı iki hafta olmuştur yapalı.
Ramazan menüsü için katılmak istiyorum ama yapacağım menü daha önce yapılanları gördüğümde buraya hitap etmeyecek gibi gözüküyor.
Yine de kendime değişiklik olsun diye katılacağım
Kesin birinciyimOh mis çilek de olursa bu iş tamam
Maşallah çok fit görünüyorsun sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğin belliBen ağır yemek çok çok nadir yaparım , pilavı en son ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum, makarnayı iki hafta olmuştur yapalı.
Ramazan menüsü için katılmak istiyorum ama yapacağım menü daha önce yapılanları gördüğümde buraya hitap etmeyecek gibi gözüküyor.
Yine de kendime değişiklik olsun diye katılacağım
Evet dikkat ediyorum. Bir de yaz geliyor, doğum sonrası kendimi ödüllendirmek için alışveriş yapmak istiyorumMaşallah çok fit görünüyorsun sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğin belli
Ayın 1 de buraları daha önce dutluk gördün müYaksamlar
Gözlerime inanamadimAyın 1 de buraları daha önce dutluk gördün mü