- 16 Ağustos 2010
- 293.102
- 603.050
- 43
Aşko biraz sonra konuyu açarım tam konuştuğumuz gibiOysa buralarda pusu vakti olmaliydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko biraz sonra konuyu açarım tam konuştuğumuz gibiOysa buralarda pusu vakti olmaliydi
Ooo aşkom sende miBen sofra yarışmalarını seviyorum ama diyetteyim gözüm bir şey görmek istemiyor
Evet aşkom ayrıca ben şeker diyetindeyim ,ilk günüm şekersiz .çokonata bile düştüm bugün olsan nasıl yerdim seni diyeOoo aşkom sende mi
Ama mütevazi sofra kuracağız
Şekeri kesince iyi oluyor aşkomAma senin için cidden zorEvet aşkom ayrıca ben şeker diyetindeyim ,ilk günüm şekersiz .çokonata bile düştüm bugün olda nasıl yerdim seni diye
Tamam aşkom,çaktırmaAşko biraz sonra konuyu açarım tam konuştuğumuz gibi
Göbek bölgesi için çalışıyoruz aşkom şartmış maalesef evet beni biliyorsun ilk günü atlatırsam inşallah devamı gelirŞekeri kesince iyi oluyor aşkomAma senin için cidden zor
Benim kemal paşa şahsenHerkesin ramazan tatlısı farklıdır belki
Menemen ve çorba yeterOoo aşkom sende mi
Ama mütevazi sofra kuracağız
İnşallah aşkomGöbek bölgesi için çalışıyoruz aşkom şartmış maalesef evet beni biliyorsun ilk günü atlatırsam inşallah devamı gelir
Ekmek yersiniz yanındaMenemen ve çorba yeter
Arada olur o kadar aşko ,sen benden önce başladın uzun zaman oldu hakettinİnşallah aşkom
Eşimi gitmesi kısa olunca bir iki kaçamak yapmış bulunduk
Pazartesi eşim gidince yulaf, kabak yemeye devam
Ben de yapmıyorumHerkes diyet yapıyor bi diyet yapmayan ben miyim acaba başka diyet yapmayan var mı
Yalnız değilmişimBen de yapmıyorum
Değilsin canımYalnız değilmişim
Ben de yapmıyorumHerkes diyet yapıyor bi diyet yapmayan ben miyim acaba başka diyet yapmayan var mı
Aşko diyet olunca her şeyi deniyoruzArada olur o kadar aşko ,sen benden önce başladın uzun zaman oldu hakettin
Yulaf ben yiyemiyorum aşko ya
Ama kabak seviyorum Allah tan
Gel sana da sarılayım bi an kendimi yalnız hissetmiştimBen de yapmıyorum