- 28 Ekim 2022
- 5.913
- 14.540
- 28
Böyle dediğine göre farkli bi konsept olacak?Artık gelinlik yemek takımlarını görme vakti
şimdi bak heyecanlan dm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle dediğine göre farkli bi konsept olacak?Artık gelinlik yemek takımlarını görme vakti
Ramazan sofrası olacak canım :)Böyle dediğine göre farkli bi konsept olacak?
şimdi bak heyecanlan dm
Görürsün.Hadi hepimiz inanmış gibi yapalım
Yav ben katılmayacaktım bile. Maksat yeşillik olsun dedim.
Yok sanırım 10 marta açılacak konuBu akşamda yeni kategori açılır.
Hmm.Ramazan sofrası olacak canım :)
Anladım tabi ki açılırsa görürümYok sanırım 10 marta açılacak konu
Teşekkür ederim aşkomZekta1 oooo kuşum tebrik ederim
Kesin bilgi miYok sanırım 10 marta açılacak konu
Benim sofra spontane olur Malzemelerin %99 u kutulardaBende Baş harfi C A N O
Anladım tabi ki açılırsa görürüm
Nevreste Öyle yazmıştı ramazan öncesi açarım konuyu diye o yüzden ayın 10 dedimKesin bilgi mi
Hee tamam. Bugün beklemeyimNevreste Öyle yazmıştı ramazan öncesi açarım konuyu diye o yüzden ayın 10 dedim
Beni öldürmeyen şeyler güclendiriyor dermişim ahsjjs cokta üzülmedim cünkü ilk basta ibiza gibi olsaydım bayılmıstım o yüzden no prob shshsİki oyla kaybetmek mi Allah sabır versin karşim Bllossom
Ramazanda var mısınBeni öldürmeyen şeyler güclendiriyor dermişim ahsjjs cokta üzülmedim cünkü ilk basta ibiza gibi olsaydım bayılmıstım o yüzden no prob shshs
TabiiRamazanda var mısın
Ayy süper
Ama aklımda hiç menü yok yaAyy süper
et yemekleri 25 oy öndeyimdim en yakın rakibimle daha sonra Başka tarif beni geçip birinci olmuştu ikinci bildirim sonrasıBeni öldürmeyen şeyler güclendiriyor dermişim ahsjjs cokta üzülmedim cünkü ilk basta ibiza gibi olsaydım bayılmıstım o yüzden no prob shshs